29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8

Güne Sıcak Çorbayla Başladılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güne Sıcak Çorbayla Başladılar
Abone ol
Erdemli Belediyesi bir yeni çalışmaya daha imza attı.
Erdemli Belediyesi bir yeni çalışmaya daha imza attı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Kurban Bayramında başlattıkları sabah namazı sonrası çorba ikramını her sabah namazı sonrasında devam ettirdiklerini bildirdi.

Vatandaşlara bizzat kendisi çorba ikramında bulunan Başkan Tollu, bu uygulamayla vatandaşların güne sıcak bir başlangıç yaptığını söyledi.

Erdemli Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz aylarda bölgede ilk defa Erdemli Belediyesi tarafından başlanan Limon çiçeği projesiyle bölge insanının yardımına koşan belediye, son günlerde başladığı yeni bir uygulama ile vatandaşın takdirini kazandı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her sabah namazında, namaz çıkışında cami cemaatine belediyenin mobil ikram aracıyla sıcak çorba ikram ediyor. Uygulamanın ilk defa kurban bayramı namaz çıkışında başlandığı bildirildi.

Erdemli Belediyesi olarak vatandaşın faydasına olan tüm projeleri birer birer hayata geçirdikleri vurgulayan Belediye Başkanı Tollu, çorba hizmetinin de bu projelerden bir tanesi olduğunu dile getirdi.

İlk olarak Kurban Bayramı sabahında başlatılan uygulamanın artık her sabah namazının ardından değişik camilerde gerçekleştirileceğini belirten Tollu, vatandaşlara bizzat elleriyle çorba ikramında bulundu.

Erdemli Ulu Camiinde yapılan çorba ikramı ve dua edilmesinin ardından işlerine dağılan vatandaşlar yapılan uygulamayı takdirle karşıladıklarını belirttiler.

Yaklaşan Muharremi Şerif Ayı ve Aşure Gününde de buna benzer hizmetleri uygulamaya kayacaklarını belirten Başkan Tollu, “vatandaşlarımızın güne sıcak bir başlangıç yapmaları için bu güzel uygulamayı başlattık.

Birlik ve beraberliğimizin daim ve kaim olması için bu tür uygulamaların sayısını arttıracağız.

Allah memleketimizin birliğini dirliğini bozdurmasın.

Bu güzel memleketimizi şer güçlerin şerlerinden muhafaza buyursun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar