25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5744
EURO35.0234
ALTIN2425.3

“Gençlerin enerjisinden biz de faydalanıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Gençlerin enerjisinden biz de faydalanıyoruz”
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerle ikinci kez iftar masasında buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediye BaşkanıVahap Seçer, Mersin Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerle ikinci kez iftar masasında buluştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü içerisinde öğrenciler için kurulan iftar sofrasına Başkan Seçer de konuk olmuş, öğrencilerle iftar yapmıştı. Seçer,  yoğun istek üzerine üniversite gençliği ile ikinci kez iftar masasında bir araya geldi.

İftar öncesi yaptığı konuşmasında öğrencilerle ikinci kez bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ve enerjisinin yükseldiğini ifade eden Başkan Seçer, “Buraya geldiğim zaman farklı bir enerji görüyorum. Farklı bir atmosfer, güzel bir sinerji var. Sizlerin o yüksek enerjisinden bizler de faydalanıyoruz. Çünkü bizim buna ihtiyacımız var. Mersin’e hizmet etmemiz, sizlere umut olmamız, refah toplumu yaratmamız ve kentin koşullarını daha uygun hale getirmemiz lazım. Tüm bu sorunların üstesinden gelmek için bizim her zaman enerjik olmamız lazım. Sizler bize bu enerjiyi sağlıyorsunuz” dedi.

“Statü, cinsiyet, siyasi görüş, etnik köken farkı olmaksızın yemeğimizi paylaşıyoruz”

Mersin’de yaşayan gençlerin kendisine önemli bir misyon yüklediğini ve beklentilerin çok fazla olduğunu sözlerine ekleyen Seçer, “Çok güzel, çok daha iyi şeyler olacak. İnşallah her şeyin daha güzel olacağı bir Türkiye’de yaşayacağız. Bugün burada ikinci kez sizlerle buluşuyoruz. Beraberce, statü, cinsiyet, siyasi görüş, etnik köken farkı olmaksızın yemeğimizi paylaşıyoruz.  Barış, huzur, kardeşlik dünyanın en değerli kavramlarıdır. Bu kavramları Mersinimizde hep birlikte tesis edeceğiz” şeklinde konuştu.

Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü’nde yapılan iftara saatler kala etkinlik alanını dolduran öğrenciler Seçer’le birlikte oruç açmanın mutluğunu yaşadı. 

Gençler iftar öncesi ve sonrasında Başkan Seçer’le sohbet etmek, fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı.

Okunan ezanlar ve edilen duaların ardından Çiftlikköy Kampüsü’nü dolduran binlerce öğrenci Başkan Seçer’le birlikte iftar yaptı.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar