25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5507
EURO34.9033
ALTIN2423.9

Erdemli’de Yol Çalışmaları Rekor Kırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli’de Yol Çalışmaları Rekor Kırıyor
Abone ol
Erdemli Belediyesi yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalta hazırlama çalışmalarında atağa kalktı.
Erdemli Belediyesi yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalta hazırlama çalışmalarında atağa kalktı.

İlçe sınırları dâhilindeki tüm mahallelerde hizmet atağına kalkan Belediye ekipleri bir taraftan mevcut yolların genişletme ve sıkıştırma çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da yeni yol açma ve asfalta hazırlama çalışmaları yapıyor.

Belediye ekipleri çalışmalarını Tapureli Mahallesinde kapsamlı olarak sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yol hizmetinde atağa kalktıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çok büyük gayret sarf ederek, Erdemli’ye söz verdikleri hizmetin iki katını yapıp ilçeyi hak ettiği konuma yükselteceklerini söyledi.
 
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesiyle yol hizmetine büyük bir hızla giren Erdemli Belediyesi ekipleri, ilçenin her köşesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Erdemli Belediyesinin yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalta hazırlama çalışmalarında her zamankinden daha arzulu ve daha başarılı olacağını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “yol konusunda hizmet maratonumuz başlamıştır. Allah yardımcımız olsun ve mahcup etmesin” dedi.

Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizen Tollu, ilçe tarihine bakıldığı zaman en kaliteli ve kapsamlı yol çalışmasının kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti. Bu başarının daha da kuvvetlenerek devam etmesi için büyük bir gayret ve azimle çalışmalara başladıklarını belirten Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekiplerimizin bir kısmı şu anda Tapureli Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Mahallelerimiz tarihleri boyunca görmedikleri hizmete şahit olmaktadırlar. Vatandaşımız bu durumu takdirle karşılamaktadır.

Halka hizmet Hakka hizmettir düsturundan asla vazgeçmedik. Bu bilinç ve bu azimle insan olan her yere insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmeye devam edeceğiz.

Bu hizmetleri yaparken ibadet bilinciyle hareket etmenin bize kattığı değerin farkındayız. Bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü gayesi Allah rızası olmayan işlerin bereketinin olmadığı aşikârdır” dedi.

Yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalta hazırlama çalışmalarının sonunda asfalt atağına kalkarak Erdemli tarihinde görülmemiş bir performans ortaya koyacaklarını söyleyen Tollu, gelecek 3 yıl içerisinde Erdemli’yi hizmete doyuracaklarını söyleyerek sözlerini noktaladı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar