25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

Erdemli'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor
Abone ol
Erdemli Belediyesi yol açma, genişletme çalışmalarını sürdürüyor.
Erdemli Belediyesi yol açma, genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezi ve mahallelerde kapsamlı bir şekilde yol çalışmalarına devam eden belediye ekipleri bir taraftan mevcut yolları genişletme çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da yeni yollar açıyor. Yol çalışmalarının Elbeyli Mahallesinde sürdüğünü kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “yol çalışmalarında çok büyük gayret sarf ediyoruz. Çünkü yolu olmayan yere hiçbir hizmet sağlıklı bir şekilde ulaştırılamaz. Yoğun bir şekilde çalışarak, Erdemli’yi hak ettiği konuma yükselteceğiz” dedi.

Erdemli Belediyesi, Elbeyli Mahallesinde yol açma, genişletme ve asfalta hazırlama çalışmalarını sürdürüyor. Eksiklikleri tespit edilen yerlere sırasıyla müdahale edildiğini söyleyen Başkan Tollu, yol çalışmalarına verdikleri öneme vurgu yaparak “yol olmayan yere hiçbir hizmeti sağlıklı şekilde götüremezsiniz” dedi. Hizmette önceliklerinin her zaman yol olacağını vurgulayan Tollu, çalışmaları yakından takip ettiğini de söyledi. İnsan olan her yere yol hizmetini götüreceklerinin altını çizen Tollu, “bunu hizmeti yaparken ibadet bilinciyle hareket ediyoruz. Bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü gayesi Allah rızası olmayan işlerin sonu yoktur, bereketten uzaktır” dedi.

MUHTAR BAĞCI: HİZMETLERDEN SON DERECE MEMNUNUZ

Elbeyli Muhtarı Burhan Bağcı da yapmış olduğu açıklamada “camiimizin parkesine çevre düzenlemesine yollarımıza kadar bozuktu. Geçit yoktu. Yollarımız çok dardı. Şuan için iş makinelerimiz çalışıyor. Yollarımız açılıyor. Şimdi ben şunu söylemek istiyorum. Seçimden evvel Tollu başkanım için Erdemli’nin mimarı diyorlardı. Biz diyorduk ki bu nasıl mimar? Aslında mimar değil, Erdemli’nin imparatoru diyorum. Elbeyli muhtarı olarak, Tollu başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Elbeyli mahalle sakinlerinden Yusuf Yıldırım isimli vatandaş ise "yolumuz 7-8 haneli bugüne kadar hizmet alamayan uzak bir yere gidiyor. Şimdiye kadar hiç açılmamıştı. Şimdi açıldığı için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamada yol açma ve genişletme çalışmaları hız kesmeden devam edeceği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar