29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3878
EURO35.1575
ALTIN2324.6

Erdemli Belediyesinden C Vitamini Etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesinden C Vitamini Etkinliği
Abone ol
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, merkeze uzak mahallelerde bulunan okullara portakal dağıtımı yaptı.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, merkeze uzak mahallelerde bulunan okullara portakal dağıtımı yaptı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Tollu, soğuk kış günlerinde çocuklara c vitamini takviyesi yaptıklarını söyledi.

Taşıma sistemiyle eğitim veren okullarda  çocuklara portakal dağıttıklarını belirten Başkan Tollu, “hem üreticiye destek oluyoruz, hem de çocuklara c vitamini takviyesi yapıyoruz” dedi.
 
Sahil kesiminde yetişen portakalların yüksek kesimlerde bulunan taşımacılık sistemiyle eğitim veren okullarda öğrenim gören öğrencilere ulaşmasına aracılık ettiklerini dile getiren Tollu, “hem okullarımızı  ziyaret ediyoruz, hem de çocuklarımıza c vitamini hediye etmiş olduk” dedi.

Yaklaşık 60 ton portakal dağıtmayı hedeflediklerini belirten Belediye ekipleri, ilk aşamada 15 ton portakalın dağıtıldığını kış boyunca dağıtıma devam edileceğini bildirdiler. Başkan Tollu’yu karlı bir havada karşılarında gören öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundular.

TOLLU: ERDEMLİ KÜLTÜREL VE SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞIYOR
Belediyeciliğin sadece yol, asfalt, su, altyapı gibi fiziki hizmetlerden ibaret olmadığını beyan eden Tollu, aynı zamanda sosyal ve kültürel belediyeciliğinde son derece önemli olduğunu vurguladı.

Erdemli tarihinde ilk defa böylesine güçlü bir şekilde kültürel ve sosyal belediyecilik yaptıklarının altını çizen Tollu, bundan sonra daha da büyük bir şekilde bu tür belediyecilik uygulamalrı ile Erdemli'yi buluşturucaklarını söyledi. Bu etkinliğinde Erdemli'de ilk defa yapıldığına dikkat çeken Tollu, "eskiden köy olarak bilinen mahallelerimizde çocukların portakal gibi bazı ürünlere rahat ulaşamadığını biliyoruz. Dolayısı ile anlamlı bir etkinlik yaptığımıza inanıyoruz. Kış güğnlerinde çocuklarımız hastalanmasın diye onlara c vitamini takviyesi yapıyoruz da diyebiliriz. Bundan sonra Erdemli'miz bu tür etkinliklerle buluşacaktır" diyerek sözlerini sonlandırdı.

VATANDAŞLAR: RUSYA'YA MUHTAÇ DEĞİLİZ

Erdemli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, konuya "Rusya bizden narenciye almazsa almasın. Onlara muhtaç deyiliz; onun yerine belediyemiz sahip çıkıyor diye esprili bir yaklaşımda bulundular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar