29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3602
EURO35.0199
ALTIN2325.6

Erdemli Belediyesinden 2. Uçurtma Şenliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesinden 2. Uçurtma Şenliği
Abone ol
Erdemli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile geçen yıl ilk kez yaptığı uçurtma şenliğinin ikincisini düzenliyor.
Erdemli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile geçen yıl ilk kez yaptığı uçurtma şenliğinin ikincisini düzenliyor.

Sahil bandında gerçekleşecek uçurtma şenliğinin artık Erdemli’de geleneksel hale geldiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’nin çocukları iki mavi arasında özgürlüğün temsilcisi olan uçurtmalarla doyasıya eğlenecek, tüm vatandaşlarımızı çocukların bu mutluluğunu seyretmeye davet ediyorum” dedi.



Programda ayrıca Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu öğrencilerince de bir çocuk oyununun sahneleneceği kaydedildi.
 
Erdemli Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile ilgili olrak çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini duyurdu. Erdemli Sahil Bandında geçen yıl ilki yapılan uçurtma şenliği geleneksel hale dönüştürülerek bu yılda ikincisi yapılacak. Etkinlikler kapsamında, belediye kültür merkezinde, Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu öğrencilerince “Ormanda” isimli tiyatro çocuk oyunun sahneleneceği ve yine belediye çağdaş halk dansları topluluğu öğrencilerince de halk oyunları gösterilerinin yapılacağı bildirildi.

Tüm çocukları uçurtma şenliğine katılmaya çağıran Başkan Tollu, vatandaşları da çocukların bu mutluluğunu izlemeye davet etti.

Şenliğe gelen tüm çocuklara ücretsiz uçurtma dağıtılacağını söyleyen Başkan Tollu, çocukları mutlu görmenin, yaşanması gereken en güzel duygu olduğunu ve tüm vatandaşları bu güzel duyguya ortak olmaya davet ettiklerini dile getirdi.

Bayramların çocukların doyasıya eğlendikleri günler olduğunu söyleyen Başkan Tollu, “uçurtma şenliğinin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Bu şenlik ilerleyen yıllarda devam ederek geleneksel hale gelecektir. Bayrak rengi uçurmaları iki mavi arasında özgürce uçurmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızı sahil bandına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Erdemli ikinci uçurtma şenliğini kutlamaya davet ediyoruz” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar