29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Erdemli Belediyesi Kumkuyuda Yol Bakım Çalışmaları Yapıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesi Kumkuyuda Yol Bakım Çalışmaları Yapıyor
Abone ol
Erdemli BelediyesiKumkuyu Mahallesinde geniş kapsamlı malzemeli yol bakım çalışması yapıyor.
Erdemli BelediyesiKumkuyu Mahallesinde geniş kapsamlı malzemeli yol bakım çalışması yapıyor.

Belediye ekipleri  mahalle sokaklarında yol açma, genişletme ve sıkıştırma, yama çalışmalarını sürdürüyor.

Yol hizmetinde büyük bir gayret sarf ettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “mevsime göre yol bakım çalışmaları yapıyoruz.

İlçemizin her köşesini düzgün ve kullanılabilir yollarla örüyoruz” dedi.
 
Erdemli’de yol hizmeti önceliğini koruyor. Kumkuyu Mahallesinde bulunan tüm sokaklarda kapsamlı bir yol bakım çalışması başlatan belediye fen işleri ekiplerinin bu gayreti vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Erdemli Belediyesince yürütülen yol çalışmalarında, ilçenin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan hizmetin götürüldüğü bildirildi.

Belediye ekiplerinin malzemeli yol bakım çalışmalarında büyük bir gayretle çalıştığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, beldeden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin hizmet eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, “bizim için işin zorluğu sorun değil, bizim görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz. Bu konuda insan ve araç gücümüz tam” dedi.

TOLLU: HEP BİRLİKTE İLÇEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesine bağlanarak mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde birçok hizmet eksiği olduğunu ve gün geçtikçe buralara nitelikli hizmet etmeye devam ettiklerini kaydeden Tollu, şu ana kadar önemli çalışmalar yaptıklarını bundan sonrası için de daha fazla, daha güçlü çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Amaçlarının herkes için yaşanabilir bir Erdemli olduğunu dile getiren Tollu, "bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. 2009'a kadar görev alanımız olan her yeri hizmetlerimizle doyurduk. Şimdi sıra bize yeni bağlanan yerlerde. Allah'ın izniyle çalışmalarımız sürüyor. Gün geçtikçe, çalışmalarımız arttıkça vatandaşlarımızın memnuniyeti de artıyor. Hep birlikte el ele verip ilçemize sahip çıkacağız" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tollu’ya teşekkürlerini sunan mahalle sakinleri yaptıkları açıklamalarla memnuniyetlerini dile getirdiler.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar