29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Erdemli Belediyesi Çerçili mahallesine futbol sahası yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesi Çerçili mahallesine futbol sahası yaptı
Abone ol
Erdemli Belediyesi Çerçili Mahallesine yaptığı futbol sahasını mahalle gençlerine armağan etti.
Erdemli Belediyesi Çerçili Mahallesine yaptığı futbol sahasını mahalle gençlerine armağan etti. 

Her mahalleye bir futbol sahası hedeflerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “insan olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Erdemli Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmet atağı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Belediye birçok konuda hizmet hamlesini sürdürürken bir taraftan da gençlere yönelik hizmetlerini yerine getiriyor. Bu kapsamda Çerçili Mahallesi sakinlerine Erdemli Belediyesince bir futbol sahası yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamada daha öncesinde de Çerçili mahallesine birçok alanda da hizmetlerde bulunulduğunun altı çizildi.

Program katılan Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Meclis Üyeleri İbrahim Tepe ve Ali Yön, eski meclis üyesi Duran Kara, Çerçili muhtarı Osman Ersin ve mahalle sakinleri yenilen yemeğin, okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından futbol sahasının açılışını yaptılar. Kesilen kurdelenin ardından sahada penaltı atışları yapıldı.

Çerçili Mahallesinde yaptıkları kapsamlı çalışmayı güzel bir futbol sahasıyla taçlandırdıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise mahallenin ihtiyacı olan tüm hizmetlerin yerine getirildiğini belirtti.

Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını görmenin kendilerine büyük bir haz verdiğini dile getiren Başkan Tollu, belediye ekiplerinin bu gayretli çalışmalarının Erdemli’nin her köşesine götürüleceğini bildirdi. İnsanın olduğu her yere her türlü hizmetin gideceğini vurgulayan Tollu, konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizdi. Amaçlarının vatandaşlarının mutlu olduğu bir kent olduğunu ifade eden Tollu, “bu anlamda çalışıyoruz, bunun için çaba sarfediyoruz. Elbette bizim de eksiklerimiz var ama bunu kısa sürede telafi edip gereğini yapıyoruz. Ayrıca büyükşehir yasası ile sınırları ve nüfusu en fazla büyüyen ilçe Erdemli olmuştur. Fakat buna rağmen bu yasaya en çabuk uyum sağlayıp, en iyi hizmet eden belediye konumundayız aynı zamanda. Eğer bize ödüllü belediyecilik, ilklerin belediyesi, çalışkan belediye deniliyorsa biz de bunların hakkını vermek için var gücümüzle çalışıyor, hizmet ediyoruz. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunun bilinciyle var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Futbol sahasının etrafına parke döşeyen ve kamelyalar yapan belediye ekiplerine vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ettiler. Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tollu’ya teşekkürlerini sunan Çerçili Mahallesi Muhtarı Osman Ersin ve mahalle sakinleri, “şimdiye kadar mahallemiz böyle kapsamlı bir hizmet görmemişti. Özellikle futbol sahamız ve çevre düzenlemesi çok güzel oldu. Allah başkanımızdan razı olsun” dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar