28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Dağlı Okuluna Belediyeden Hizmet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dağlı Okuluna Belediyeden Hizmet
Abone ol
Erdemli Belediyesi eğitim öğretime destek olmaya devam ediyor. Dağlı Mahallesi ilk ve ortaokulunun boya badana ve tadilat işlerine devam eden Belediye ekipleri, Başkan Tollu’nun önceki ziyaretinde söz vermiş olduğu kütüphaneyi de kurdu.
Erdemli Belediyesi eğitim öğretime destek olmaya devam ediyor.

Dağlı Mahallesi ilk ve ortaokulunun boya badana ve tadilat işlerine devam eden Belediye ekipleri, Başkan Tollu’nun önceki ziyaretinde söz vermiş olduğu kütüphaneyi de kurdu.

Eğitim hizmetine hep en önde yer verdiklerinin altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’ye bağlı tüm okulların müracaatlarını anında yerine getiriyoruz” dedi.

Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Tollu, bu hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya koyduğunu söyledi.

Eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Tollu, eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunu belirtti.

Boya badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, her okul bahçesine, oyun grupları, spor alanları armağan ettiklerini kaydetti.

Öğrencilerin kaliteli ve ferah eğitim görmesi adına her türlü hizmeti yaptıklarını belirten Tollu, “ekiplerimiz Dağlı mahallesinde bulunan ilk ve ortaokulun boya ve tadilat işlemlerini yapıyor.

Daha önceki ziyaretimizde söz verdiğimiz kütüphaneyi de kurduk. Bu okulların her türlü hizmet ihtiyacını hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan yerine getiriyoruz. Bundan sonrası için de bu tür hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Belediye ekiplerinin uzak yakın demeden ihtiyaçlarını belediyeye bildiren tüm okullara hizmet götürdüğü bildirilirken, vatandaşlar tarafından bu hizmetlerin memnuniyetle karşılandığı gözlemlendi.    

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar