28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

BÜYÜKŞEHİR’İN NARENCİYE STANDI GÖZ DOLDURDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR’İN NARENCİYE STANDI GÖZ DOLDURDU
Abone ol
Festival için yoğun mesai yapan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hem peyzaj düzenlemeleriyle hem de festival sürecinde yaptıkları temizlik çalışmalarıyla göz doldurdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üç gün süren 7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde yoğun mesai yaptı.

Ekipler, festivale hazırlık aşamasından bitimine kadarki süreçte vatandaşa temiz bir festival yaşatmak için özveriyle çalıştı.

Büyükşehir Belediyesi peyzaj mimarlarının göz dolduran stant süslemeleri ise vatandaşlardan tam not aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve Mersin Ticaret Borsası koordinesinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Mersin Narenciye Festivali, vatandaşlara karnaval gibi festival yaşattı.

Festival için yoğun mesai yapan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hem peyzaj düzenlemeleriyle hem de festival sürecinde yaptıkları temizlik çalışmalarıyla göz doldurdu.

Figürler büyük beğeni topladı

Adnan Menderes Bulvarı Galatarasay Meydanı ile Babil Kavşağı arasındaki 70 dönümlük alanda gerçekleşen Narenciye Festivali’nde başta çocuklar olmak üzere her yaştan vatandaşın büyük beğenisini toplayan süslemeler için 100 ton narenciye kullanıldı.

10’u mobil toplam 30 figürün yer aldığı festivalde narenciyenin başkenti Mersin’den dünyaya narenciye ürünleri tanıtıldı. Kurulan stantlarda başta narenciye ürünleri olmak üzere çeşitli tanıtımlar yapılırken, festivali dolaşan vatandaşlar dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.

Festivalde birbirinden güzel içerikli stantlar arasında en göz dolduran stant Büyükşehir Belediyesi’nin standı oldu.

Büyükşehir standı narenciye renkleri ile bezendi

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndaki peyzaj mimarlarının tasarladığı, narenciye ve mevsimlik çiçeklerden oluşan peyzaj süslemesinin yer aldığı stant göz doldurdu.

Standa akın eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu çeşitli ikramlardan memnun kaldı.

Renkli konseptiyle festivale canlılık katan Büyükşehir Belediyesi’nin standında vatandaşlara 1000 adet limon fidanı, 4 ton limon ve mandalina, anahtarlık, bez çanta ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Özveriyle çalışan ekipler kente temiz bir festival yaşattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kadın istihdamına verdiği önemle işe alınan 100 kadın personelin de aralarında bulunduğu Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli 152 kişilik ekip, festival hazırlık öncesinden bitimine kadar büyük bir titizlikle çalıştı. Adnan Menderes Bulvarı Galatarasay Meydanı ile Babil Kavşağı arasındaki 70 dönümlük alanı festivale hazırlayan ekipler, 10 gün boyunca aktif bir çalışma gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların daha temiz ve daha nezih bir ortamda festival coşkusunu yaşaması için vardiyalı olarak görev yaptı. Kadınların ağırlıkta olduğu Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hijyenik bir ortamda festival gerçekleşmesi için hem festival sürecinde, hem de sonrasında temizlik yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar