19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5557
EURO34.7639
ALTIN2497.0

Başkan Tollu’dan Ankara Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tollu’dan Ankara Açıklaması
Abone ol
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ankara’da yaşanan terör olayını kınayan bir mesaj yayımladı.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ankara’da yaşanan terör olayını kınayan bir mesaj yayımladı.

Olayda hayatını kaybeden vatandaşlara Yüce Allah’tan rahmet niyaz eden Belediye Başkanı Tollu, yaralılara da acil şifalar diledi.

Bu alçak olayı gerçekleştiren güçleri ve tetikçilerini lanetleyen Başkan Tollu, “Allah bu aziz milleti her türlü şer odaklarının şerrinden ve tuzaklarından muhafaza buyursun” dedi.

Ankara’da yaşanan patlamayla ilgili olarak Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bir kınama mesajı yayımladı.

Mesajında ‘su uyur düşman uyumaz’ atasözünün ne kadar yerinde söylenmiş bir söz olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, Türk milletinin her daim uyanık olması gerektiğini vurguladı.

Bu hain saldırıların Türk milletini asla yıldıramayacağını belirten Tollu mesajına şöyle devam etti:

BU VATANI BÖLDÜRMEYECEĞİZ
“Ancak günahsız sivil vatandaşlara karşı düzenlenen bu hain saldırılar fazlasıyla canımızı yakmaktadır. Bir an önce bu duruma karşı ciddi tedbirler alınmalıdır. Karşımızda yüzümüze gülen, sözde bizimle dost olduklarını söyleyen güruhlar, arkamızı dönünce içlerindeki kin ve nefretle acımasızca masum insanları hedef alan saldırılar düzenlemektedirler. Terörle mücadele memleketin her yerinde ve her mekânında en caydırıcı şekilde yapılmalıdır.

Yapılmalıdır ki masum insanların acıları bir nebze azalsın. Vatanımızın birliği sağlamlaşsın. Bu milletin her bir ferdi bu vatan için can vermekten asla çekinmez. ‘Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda, şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda’ mısralarında anlatıldığı üzere bu vatanın her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Atalarımız kanlarını dökerek can vererek bu toprakları vatan yaptılar ve bizlere emanet ettiler. Biz bu vatanı dün böldürmedik, hiçbir zamanda böldürmeyeceğiz”

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Büyük Türk Milletinin bu vatanı asla böldürmeyeceğinin altını çizen Başkan Tollu, “Vatanımızın birliğine ve bütünlüğüne kasteden, askerimize ve vatandaşlarımıza haince ve kalleşçe pusu kuran şerefsizleri bu millet tükürüğüyle boğacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimse bu milletin zaafa düşeceğini aklından bile geçirmesin, tekrardan tüm Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

YEKVÜCUT OLALIM
Tollu, mesajının son bölümünde kardeşlik hukukuna vurgu yaptı. Milletçe bir bütün olarak birliktelik mesajı verilmesi gerektiğini ifade eden Tollu, “bu saatten sonra herkes herkesi sevmek zorundadır. Düşmanlara karşı yekvücut olmanın şartı budur. Bölünürsek yok oluruz. Herkes başını ellerinin arasına alsın ve düşünsün. Allah korusun; bu ülke giderse; her şey gider. Gelin hem birbirimize hem de ülkemize sahip çıkalım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar