28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Başkan Tollu, Küllühayat yol çalışmalarını yerinde inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tollu, Küllühayat yol çalışmalarını yerinde inceledi
Abone ol
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Kayacı Mahallesindeki Küllühayat mevkiinde yıllardır kangren halini alan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Kayacı Mahallesindeki Küllühayat mevkiinde yıllardır kangren halini alan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Bu yolun yıllardır ihmal edildiğini beyan eden Tollu, ilçenin her mahallesinde yol çalışması yaptıklarını kaydetti.



Erdemli Belediyesi tarafından sürdürülen yol çalışmalarını Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir yasasıyla köy statüsünden ayrılıp Erdemli Belediyesine bağlanan Kayacı Mahallesinde bulunan Küllühayat mevkii yolunda bulunan yol çalışmasını yakından takip eden Belediye Başkanı tollu, bu yolun yıllardır bu bölgenin kanayan bir yarası olduğunu vurgulayarak, Erdemli Belediyesi olarak program dâhilinde bu tür sorunları tek tek çözdüklerinin altını çizdi.

Kayacı Mahalle Muhtarı Nevzat Cüce ve köy halkı ile sohbet eden Başkan Tollu’ya Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Meclis Üyeleri Şevki Şevk, Ali Yön ve gazeteciler de eşlik etti.



Kayacı köyünde Cuma namazı kılan heyet daha sonra köylülerle sohbet ederek, yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Köy halkının istek ve şikâyetlerini dinleyen Tollu ve Şimşek gereken hizmetlerin kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdiler. 

Erdemli’nin her mahallesinde yol çalışması yaptıklarının altını çizen Başkan Tollu, bundan sonraki süreçte bu çalışmaların artarak ve hızlanarak devam edeceğini müjdeledi. Geçen süre içerisinde zamanın bir kısmını hazırlık safahatı olarak geçirdiklerini ifade eden Tollu, tüm hazırlıkların tamamlandığını ve şu an hızlıca asfalt ve parke yol çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Eş zamanlı olarak 5-6 ayrı noktada asfalt ve 3-4 noktada da parke yol çalışması yaptıklarını kaydeden Tollu, kısa bir süre sonra Erdemli’nin yol probleminin kalmayacağını iddia etti.



Açıklamasında yolun medeniyet olduğu vurgusu yapan Tollu, “çağdaş şehircilik anlayışının en temel hizmeti yol hizmetidir. Eğer yolunuz yoksa diğer hizmetlerin kıymeti pek yoktur. Dolayısı ile yol medeniyete açılan kapıdır. Bugün Erdemli’mizin birçok yerinde eş zamanlı olarak yol çalışmaları yapıyoruz. Biz zaten bu konuda son derece iyi durumdayız. Erdemli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2009 yolu itibariyle yaptığımız asfalt ve parke yol çalışmalarında ilçe rekoru kırmış durumdayız. Bugüne kadar parke ile tanışmamız yerleşim yerlerimize parke yol hizmeti sunduk. Sıcak asfalt görmemiş mahallerimiz sıcak asfaltla bizim dönemimizde tanıştı. Tüm mahallerimizde başlattığımız yol hamlesiyle tarihlerinde almamış oldukları hizmetleri almaya başladılar. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan tüm meclis üyelerimize, gönüldaşlarımıza, sayın vekilimize ve bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.  



Vatandaşlar da yaptıkları açıklamalarda memnuniyetlerini dile getirirlerken; bu hizmetlerin mahallerine ilk defa geldiğini ve hiçbir siyasi ayrımcılığa maruz kalmadan bu hizmetleri aldıklarına dikkat çektiler. Çalışmalarından dolayı Erdemli Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan da memnun olduklarını vurguladılar.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar