29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3822
EURO35.0188
ALTIN2325.8

Başkan Tollu'dan 2016-2017- Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tollu'dan 2016-2017- Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Abone ol
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması münasebeti ile bir mesaj yayımladı.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Mesajında yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Tollu, tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin başarılı bir yıl geçirmesini diledi.
 
2016–2017 Eğitim Öğretim yılının açılışı dolayısı ile yayımladığı mesajında öğrencilere başarı dileyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi olarak öğrencilerin rahat bir şekilde eğitim görmeleri için okullara bugüne kadar çok kaliteli hizmetler verdiklerini vurguladı.

Bütün okulların bahçe düzenlemesini yaptıklarını, asfalt ve parke hizmeti sunduklarını, banklarla süslediklerini ve oyun grubu kurduklarını belirten Tollu, bunun yanı sıra tüm okul yollarını yeniden düzenleyerek, öğretmenleri ve öğrencileri, tozlu-çakıllı yollardan kurtardıklarını kaydetti.

Tüm bu hizmetleri kaliteli bir eğitim öğretim için yaptıklarını vurgulayan Tollu, “çünkü bu ülkenin ve bu şehrin geleceği, eğitim öğretimin kalitesiyle doğru orantılıdır” dedi. Bu anlayış çerçevesinde eğitime desteklerinin süreceğini belirten Başkan Tollu, ancak eğitimin bir bütün olarak ele alınması gerektiğini söyledi.

Bu kapsamda öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere de birçok görev düştüğünü beyan eden Tollu, devletin ve milletin geleceğinin öğrencilerin elinde olduğunu dile getirerek, bunun büyük bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğun herkesçe öğrencilere aşılanması gerektiğini belirtti.

Öğretmenlerin çocukların eğitiminde çok önemli bir yere sahip olduklarının altını çizen Tollu, eğitim öğretimin yanında bilinçlenmenin ve sorumlulukların aşılanmasında öğretmenlere önemli görevler düştüğünü söyledi.

Ailelerin de çocuklara destek olması gerektiğini dile getiren Tollu, “çocukları sadece okula göndermekle iş bitmiyor.

Kaliteli bireylerin yetişmesi için çocukların doğru yönlendirilmesi lazım. Bu konuda en önemli görev ailelere düşüyor” dedi.

Tollu, yeni öğretim yılında öğretmen, öğrenci ve ailelere başarı dilerken, Erdemli Belediyesi olarak üzerlerine düşen her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar