29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Başkan Tollu Belediye Hizmetlerini Denetlemeye Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tollu Belediye Hizmetlerini Denetlemeye Devam Ediyor
Abone ol
Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Esenpınar Mahallesi Ağlıca Mevkiinde asfalt çalışmaları yapıyor.
Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Esenpınar Mahallesi Ağlıca Mevkiinde asfalt çalışmaları yapıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin her köşesini hizmete doyuracaklarını, bu amaç çerçevesinde belediye ekiplerinin 7/24 çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Erdemli Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle mahalle gezen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son olarak Esenpınar mahallesi Ağlıca mevkiinde hem hizmetleri inceledi hem de vatandaşlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Esenpınar Mahallesinde sokak aralarında yol açma- genişletme, sıkıştırma ve asfaltlama çalışması yapıldığını bildiren Başkan Tollu, “ekiplerimiz  yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz hizmette önceliğimiz her zaman yoldur.Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir” dedi.

Başkan Tollu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “ Esenpınar Mahallesi merkeze uzak mahallelerimizden bir tanesidir. Ama bizim hizmet aşkımız tüm engelleri aşarak vatandaşımızla buluşmamızı sağlıyor. Her yere aynı kalitede hizmeti götürüyoruz.

Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak Esenpınar’da sokak aralarında kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.

Kısa zaman sonra görülecektir ki, Erdemli’de yollarla ilgili bir tek sorundan bahsedilmeyecek.

Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” Başkan Tollu’nun ayaklarına kadar gelip hem hizmetleri denetlemesi hem de kendileriyle sohbet etmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar, sohbet sırasında Başkan Tollu’ya bazı isteklerini de ilettiler.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar