28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

Başkan Tollu Başarılı Sporcuyu Uğurladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tollu Başarılı Sporcuyu Uğurladı
Abone ol
Erdemli Gençlerbirliği Kulübünden, Adanaspor alt yapısına seçilen Muhammed Sait Ünlü, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.
Erdemli Gençlerbirliği Kulübünden, Adanaspor alt yapısına seçilen Muhammed Sait Ünlü, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Erdemli Gençlerbirliği Kulübü 2. Başkanı Osman Ceyhan, Yönetim Kurulu Üyesi Adem Koşar ve Antrenörler Ali Ramazan Meclis ile Yaşar Alper Gün de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tollu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Erdemli’li sporcuların başarılarının herkes tarafından gururla karşılandığını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her zaman için sporu ve sporcuyu desteklediklerini ifade ederken, bundan sonrası için de aynı desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

Erdemli’de yetişen başarılı sporcuların diğer gençlere örnek olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, bu sporcuların aynı zamanda Erdemli’nin tanıtımına da katkı sağladıklarını belirtti.

Bundan dolayı spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını dile getiren Tollu,  desteğin karşılığını görmekten mutluluk duyduğunu belirterek bu genç sporcunun başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Ziyaretten sonra Erdemli Gençlerbirliği Kulübünün antrenmanını ziyaret eden Başkan Tollu, burada tüm sporcularla bir araya geldi.

Adanaspora seçilen yetenekli sporcu Ünlü’nün ailesiyle de görüşen Başkan Tollu, çocuklarının gösterdiği başarıdan dolayı tebriklerini iletti.

Erdemli’de spora yaptıkları yatırımın karşılığını almaya başladıklarına dikkat çeken Tollu, “sporun her dalına ayrım yapmadan yardımcı oluyoruz. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, kick boks, tenis vb. tüm spor dallarına destek oluyoruz. Son olarak geçtiğimiz günlerde 1500 adet forma ve ayakkabı dağıttık.

Spor sahalarına yaptığımız yatırımlar zaten ortada. İlçe stadımızı yeniledik. Köylerimize de standart ölçülerde spor sahaları yapıyoruz. Tüm bu yatırımların karşılığını yavaş yavaş almak bizleri mutlu ediyor. Sporun gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan alıkoyduğu bilinciyle spora ve sporcuya desteğimiz sürmeye devam edecek” dedi.

Yaptığı hizmetlerden dolayı büyük küçük herkesin teşekkürünü kabul eden Başkan Tollu, genç sporcular ile yakından ilgilenerek, Erdemli için çok büyük başarılara imza atmalarını istedi.

Gençlerbirliğispor Kulübü yöneticileri de yaptıkları açıklamalarda Belediye Başkanı Tollu’ya spora yaptığı hizmetlerden ve kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar