28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Başkan Seçer’den Zafer Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Seçer’den Zafer Bayramı Mesajı
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Mersin Büyükşehir Belediye BaşkanıVahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer’in mesajı şöyle: 

“Türk Ulusu, tarih boyunca onuruyla yaşamış, canı pahasına ilkelerinden ve değerlerinden asla ödün vermemiştir.

Ulusumuzun, bağımsızlık, özgürlük ve yurt savunması için canını da ortaya koyarak verdiği savaşlar, onun haksızlığa, zulme ve dayatmalara asla boyun eğmeyen kişiliğinin kimliğinin yansımasıdır.

İşte 30 Ağustos, işgale ve zulme boyun eğmeyen yokluk içindeki bir ulusun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde “tam bağımsızlık” şiarıyla ayağa kalktığı günün adıdır.

Yürekleri vatan aşkıyla dolu Anadolu’nun kadın erkek; genç, yaşlı tüm evlatlarının birlik ve beraberlik içinde 97 yıl önce yaktıkları bu meşale; bugün ülkemizin dört bir yanında yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Kazanılan bu zafer, sadece Türk ulusunun değil; aynı zamanda tüm mazlum milletlerin özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onurlu yaşama dönük kararlılığına yönelişinin de adı olmuştur.

Bu meşalenin aydınlığında birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyetimizi ve vatanımızı korumak, değerlerine sahip çıkmak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartarak gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin ortak sorumluluğu ve yegane görevidir.

Biz Mersin’de bu sorumluluk ve görev ile gece gündüz demeden, yılmadan kararlılıkla ve emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygularla, zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu büyük zaferi bize armağan eden kurtuluş ve İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanı için canlarını bir saniye bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Zafer Bayramımız kutlu olsun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar