28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

BAŞKAN SEÇER “YILIN FOTOĞRAFLARI”NI OYLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN SEÇER “YILIN FOTOĞRAFLARI”NI OYLADI
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anadolu Ajansı tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasında beğendiği fotoğrafları oylayarak, “Haber”, “Yaşam” ve “Spor” kategorilerindeki fotoğrafları değerlendirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anadolu Ajansı tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasında beğendiği fotoğrafları oylayarak, “Haber”, “Yaşam” ve “Spor” kategorilerindeki fotoğrafları değerlendirdi.

Seçer, oyunu “Haber” kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün çektiği “Zirvedeki Yollar Açıldı”, “Yaşam” kategorisinde Halil Fidan’ın “Haran’da Yaşam” ve “Spor” kategorisinde ise Şebnem Coşkun’un “Şahika Ercümen’den Dünya Rekoru” adlı fotoğraflara verdi.

Seçer birbirinden güzel fotoğraflar arasında kendince çok ilginç bulduğu seçimler yaptığını ifade ederek, “Umut ediyorum benim seçtiğim fotoğraflar, bu konuda tercih kullananlarla da çakışır ve örtüşür. O fotoğraflar birinci olur. Hepsi birbirinden değerli çalışmalar, son derece önemli görüntüler. Hayatın her kesitinden kareleri burada görmek mümkündü. Farklı alanlarda kareleri yakalamak mümkündü ama böylesini yakalamak tabi ki asıl maharet. Fotoğraflar çok güzeldi. Biz de kendimizce tercihimizi koyduk” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anadolu Ajansı tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasında beğendiği fotoğrafları oyladı.

Anadolu Ajansı muhabirleri ve foto-muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Başkan Seçer, “Haber”, “Yaşam” ve “Spor” kategorilerindeki fotoğrafları değerlendirdi.

Bakan Seçer oyunu “Haber” kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün çektiği “Zirvedeki Yollar Açıldı”, “Yaşam” kategorisinde Halil Fidan’ın “Haran’da Yaşam” ve “Spor” kategorisinde ise Şebnem Coşkun’un “Şahika Ercümen’den Dünya Rekoru” adlı fotoğraflara verdi.

Oylama sırasında Anadolu Ajansı Mersin Muhabiri Ünal Uysal, fotoğraflar hakkında Seçer’e bilgiler verdi.

Seçer: “Hayatın her kesitinden burada kareleri görmek mümkün”

Seçer, fotoğrafları oyladıktan sonra verdiği açıklamada, “Anadolu Ajansı’nın 3 kategorideki birbirinden güzel fotoğraflarından ben de kendimce çok ilginç bulduğum seçimler yaptım. Bir tanesi spor, bir tanesi yaşam ve bir tanesi de haber dalındaydı. Umut ediyorum benim seçtiğim fotoğraflar, bu konuda tercih kullananlarla da çakışır ve örtüşür. O fotoğraflar birinci olur. Hepsi birbirinden değerli çalışmalar. Son derece önemli görüntüler. Hayatın her kesitinden burada kareleri görmek mümkündü. Farklı alanlarda kareleri yakalamak mümkündü ama böylesini yakalamak tabi ki asıl maharet. Fotoğraflar çok güzeldi. Biz de kendimizce tercihimizi koyduk” dedi.

Seçer ‘Spor’ kategorisinde Mersin’den bir fotoğrafa oy verdi

Seçer, Cumhuriyet’in kuruluşunun 96. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Milli Sporcu Şahika Ercümen’in Gilindire Mağarası Tek Nefeste 100 Metre Paletsiz Guinness Dünya Rekoru’nu kırdığı anda çekilen fotoğrafa oy verdi. Mağarada, paletsiz kategoride rekor denemesi gerçekleştiren Ercümen, bu alanda kadınlar dünya rekoru olan 90 metre sınırını aşarak, Guinness Dünya Rekorları Kitabı’na girmeyi başarmıştı.

Bunun üzerine de bir değerlendirmede bulunan Seçer, “Şahika Hanım’ın  en son rekor denemesi vardı Gilindire Mağarası’nda. Ben de o tarihte oradaydım. Bir dünya rekoru denemesi oldu ve bunu da gerçekleştirdi. Açıkçası tercihimi de o fotoğraftan yana koydum. Oradaki çalışma yapan, o anı ölümsüzleştiren arkadaşım çok güzel bir sahne yakalamış ve harika bir görüntü ortaya çıkmış. Tercihimi ondan yana kullandım” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar