28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Yalaza Dizisi Ekibi Öğrencilerle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalaza Dizisi Ekibi Öğrencilerle Buluştu
Abone ol
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı, başrollerinde Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Sinan Albayrak, İpek Tuzcuoğlu, Didem Balçın ve Zeynep Gülmez gibi ünlü oyuncuların yer aldığı TRT 1’de yayınlanan komedi dram türündeki Yalaza dizisi...

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı, başrollerinde Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Sinan Albayrak, İpek Tuzcuoğlu, Didem Balçın ve Zeynep Gülmez gibi ünlü oyuncuların yer aldığı TRT 1’de yayınlanan komedi dram türündeki Yalaza dizisi set ekibi, Ataşehir Adıgüzel Meslek YüksekokuluRadyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğrencilerini dizinin çekildiği Sakarya’nın Cittaslow olma özelliğiyle dikkat çeken ilçesi Taraklı ilçesinde ağırladı.

Ülke ekonomisinin ve iş yaşamının ihtiyacı olan, nitelikli işgücünü, çağdaş, demokrat ve analitik düşünceye sahip, sanayi ile işbirliği içinde bireyler olarak yetiştiren sektörün yapım, yayın zincirinde görev alacak bilgi ve beceri ile donatılmış eleman gereksinimini karşılama hedefinde bir Meslek Yüksekokulu olan Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ilgili programların sektörleriyle buluşturuyor.            

TRT 1’de yayınlanan YALAZA dizisine de ev sahipliği yapan tarihi bir Osmanlı yerleşimi olan Sakarya’nın Taraklı ilçesi, Cittaslow olma özelliği sayesinde kendine yeten, sürdürülebilir, el sanatlarına, doğasına, gelenek ve göreneklerine sahip çıkan, teknolojinin kolaylıklarından yararlanan kent olarak yaşamını sürdürmesiyle yapımcıların ve yönetmenlerin ilgisini çekiyor.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi Kazım Umut Oray’ın öğrencilere refakat ettiği gezide öğrenciler, Taraklı Belediyesi Kültür Daire Müdürü Şahin Akı tarafından kabul edildi.

Öğrenciler, Yalaza dizisine ait platoları, çekim mekanlarını gezdiler. Gerçek bir set ortamını görme fırsatı bulan öğrenciler, yönetmeninden ışıkçısına kadar set ortamının zorluklarını ve görev bilinçlerini de yerinde görmüş oldular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar