19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

Ülkü Ocaklarından Muhteşem Konser!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocaklarından Muhteşem Konser!
Abone ol
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Milli Birlik ve Beraberlik Gecesi” isimli konser Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Ülkü OcaklarıOsmaniyeİl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Milli Birlik ve Beraberlik Gecesi” isimli konser Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Osmaniye Ülkü Ocaklarının düzenlediği gecede, Osman Öztunç ile Ali Kınık sahne aldı.

Konsere Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Melih Loş, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP İlçe Başkanları, MHP Milletvekili Aday  Adayları ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile çok sayıda Misafir katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte ilk olarak Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Başkanı Hasan Şahin Ceylan birlik ve beraberliğe vurgu yapan konuşmasını yaptı. 

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ceylan yaptığı konuşmasında; “Değerli dava arkadaşlarım. İç ve dış baskılar neticesinde ülkemizin geleceği karartılmak istenmektedir. Bu ortamda ülkücülere büyük görevler düşmektedir.Düşmanın dost mintanı giydiği şu zamanlarda Liderimizin ferasetli duruşu bu kuşatmayı yarmaya yetecek ve artacaktır.

Cumhur İttifakı Türkiye’nin kader seçimlerine mührünü vurup desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacaktır.Amacımızın özü, arayışımızın esası budur. Ülkemiz çok zor şartlar altındadır.İç ve dış sorun alanları yaygınlaşırken, risk ve tehditlerin cesamet ve cüreti de giderek yoğunlaşmaktadır.

Milli bekamıza yönelik saldırganlık faal haldedir.Küresel güç odakları karanlık tertip ve tacizlerle vatan ve milletimize kast etmenin çaba ve sinsi çalışması içindedir.

15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsü karşı karşıya olduğumuz tehlikeyi gözler önüne sermiştir.



Terör örgütlerinin peş peşe gerçekleştirdikleri menfur eylem ve iğrenç suikastlar bekamızın nasıl bir kuşatma altında olduğunu da çok açık göstermiştir.

Türkiye’nin aleyhine kurgulanmış, bölünme ve parçalanma dinamiklerinin harekete geçirilmesine ayarlanmış alçak plan ve senaryolar şiddet ve hiddetle tedavüle sokulmuştur.

Hemşehrimiz, medarı iftarımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bey Türkiye’nin muhatap olduğu tüm sorunlar karşılık beklemeksizin, çıkar gözetmeksizin; önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesiyle göğüslemiş, tıkanan yönetim sisteminin açılması konusunda fikir ve anlayış birliği sağlamıştır. Bizlere burada düşen en büyük görev sıra dağlar gibi bu iradenin arkasında durmaktır.

Türk Milletine taviz verdiremeyeceğini anlayan güç odakları yeni taşeronlar ile bu amaçlarına ulaşmaya çalışacak, her türlü senaryoyu deneyeceklerdir. Buradan Osmaniye’den ismi Cumhuriyet Meydanı olan bu meydandan onlara sesleniyorum; Hepiniz bir olun, Çukurova deyimiyle alayınız gelin! Elinizden geleni ardınıza koymayın, Liderimizin izinde, Genel başkanımızın emrinde; BİR ADIM GERİYE ATAN NAMERTTİR!”dedi. 
 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ise yaptığı konuşmada. "Osmaniye Ülkü Ocaklarımızın düzenlemiş olduğu bu anlamlı güzel programa hepiniz hoş geldiniz şerefler getirdiniz. Liderimiz sayın  Devlet Bahçeli beyefendinin selamlarını saygılarını ve muhabbetlerini  iletmek isterim.



Çok muhterem ve değerli misafirler bugün Osmaniye'de sizlerle beraber olmanın hey canını ve mutluluğunu yaşıyorum böylesine muhteşem bir programı gerçekleştiren başta çok kıymetli  kardeşim Osmaniye Ülkü Ocakları başkanımız Sn. Hasan Şahin Ceylan Beyefendi olmak üzere ve değerli yönetimine  maddi ve manevi  katkı sağlayan bütün ülküdaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum cenabı Allah her birinden razı olsun. Osmaniye milliyetçi ülkücü hareket adına çok özel bir öneme sahip kutlu bir şehirdir ilk şehidimiz rahmetli  Ruhi Kılıçkıran  ağabeyimizin  memleketidir. Birçok ağabeyimizin şehitlerimizin memleketidir.

Beraberinde liderimiz. sayın Devlet Bahçeli beyefendinin memleketidir burada bize düşen liderimiz sayın  Devlet Bahçeli  beyefendinin  anlını  ak başını dik tutmamız gerekiyor o hem Türk milletinin hem de Türk ülkücülerinin Türk Milliyetçilerinin alnını ak tutuyor başını dik tutuyor. Tabi Ocak başkanımız gerçekten çok dolu bir konuşma yaptı hem davamızın kutsaliyetini anlatı hem memleketimizin milletimizin içerisinde bulunduğu ahvali paylaştı hem de bize düşen sorumluluklarımızı aktardı malumunuz olduğu üzere gerçekten devlet ve millet olarak çok zor günler yaşamaktayız, tabiri yerindeyse bir varlık yokluk mücadelesi veriliyor milletimize yönelmeyen saldırı kalmamıştır milletimize yönelmeyen ihanet kalmamıştır milletimiz işin açıkçası gerçekten yorulmuştur her türlü felaketle karşılaşmıştır özelikle son yılarda yüreklerimiz yanmıştır.  

Osmaniye  tabiri yerindeyse bir aslan yatağı gibi binlerce evladını toprağa vermiştir şehit olmuşlardır Cenab-ı Allah her birine rahmet eylesin mekanları cennet olsun acılı ailelerine sabırlar ihsan eylesin, milletimiz milletimize sabırlar ihsan eylesin. Çok kıymetli Ülküdaşlarım değerli misafirler malumunuz olduğu üzere biz Ülkücülerin önceliği  vatandır, millettir, bayraktır ve devlettir hasılı mukaddesattır bu gün karşı karşıya kaldığımız ortam ise tam manasıyla  her türlü ihanet  ve felakettir. Şehrinde bunmaktan büyük şeref duyduğumuz liderimiz sayın Devlet Bahçeli  beyefendinin şimdiye kadar üzerimize yönelen tehlikelerin ve tehditlerin karşısında göğsünü siper ederek her türlü siyaset üstü düşünceyi sergilemesiyle birlikte aslında bakarsanız milletimiz bir nefes almıştır hatırlayın 15 temmuz darbe gecesini  bir taraftan Cumhurbaşkanlığı bombalanıyor Özel Harekat Daire Başkanlığı bombalanıyor Mit bombalanıyor TBMM bombalanıyor ve millet maalesef  böyle bir kara gün yaşıyor kimin nerde olduğu da çok beli değil ama Osmaniye'nin büyük bir yiğit evladı milli bir kahraman evinden çıkıyor ve  aracını kullanana sorduğunda nereye gidiyoruz dediklerinde şüphesiz demokrasinin  beşiği olan partimizin genel merkezine gidiyoruz diyor  ve o gün her türlü siyasi menfaati  çıkarı bir kenara bırakarak devletimizin ve milletimizin yanında kayıtsız şartsız net bir şekilde olduğumuz haykırıyor seçilmiş olan meşru Hükümetin yanındayız darbe kabul edilemez diyor ve bütün darbeci hainlerin alçakların dünyaları başına yıkılıyor. Allah muhafaza o gün  Liderimiz sayın  Devlet Bahçeli beyefendi  bu ifadeleri paylaşmasaydı  açıklamasaydı bugün devlet ne haldeydi  millet ne haldeydi  vatan ne haldeydi?

O zaman liderimiz Devlet Bahçelinin sözlerini  ülkücüler evlatları dava arkadaşları biliyordu her zaman olduğu gibi  yine haklı çıkmıştır ne zaman devletin milletin adına yapmış olduğu açıklaması söylemi var ise elbet haklılığını ortaya çıkartmıştır. Liderimizin ifade etiği gibi 'sizler geleceksiniz gelecek sizsiniz' hepinize canını gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum Osmaniye’deki her ülküdaşım her kardeşim bu seçimi sıradan bir seçim olarak görmesin Türk siyasi hayatındaki son derce en önemli seçim olarak görsünler ve Allah için sımsıkı sarılsınlar ucundan kenarından değil  canı gönülden yürekten sarılsınlar ve İnşallah başarılı olmaya vesile olsunlar hepinize teşekkür ediyorum hepinizi Allaha emanet ediyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!  ” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Sanatçı Osman Öztunç ile Ali Kınık sahne alarak türkülerini yorumladılar.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar