29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3

Sözlemez, “Akdeniz öyküleri”ni tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözlemez, “Akdeniz öyküleri”ni tanıttı
Abone ol
Şair-Yazar Mustafa Söylemez 9. kitabı “Akdeniz Öyküleri” isimli kitabını Osmaniye’de basın mensuplarına tanıttı.
Şair-Yazar Mustafa Söylemez 9. kitabı “Akdeniz Öyküleri” isimli kitabını Osmaniye’de basın mensuplarına tanıttı.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği üyesi şair-Yazar Mustafa Söylemez, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’de son çıkan “Akdeniz öyküleri” kitabının tanıtımını yaptı.

OGC’de Söylemez’in son kitabının tanıtımı için basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan OGC Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Şair-Yazar Mustafa Söylemez’in 9. kitabı olarak okurları ile buluşturduğu ‘Akdeniz Öyküleri’ kitabının tanıtımı amacı ile buradayız.

OŞYAD üyesi Söylemez’e başarılarının devamını diliyor, kutluyoruz”dedi.

Mustafa Söylemez ise yaptığı konuşmada; “Bundan önce 5 şiir kitabı ile 4 öykü kitabım yayınlandı. Şiirlerimde olduğu gibi öykü kitaplarımda da olayların bir kısmı Osmaniye’de geçmektedir. Son kitabım “Akdeniz Öyküleri” kitabımdaki öykülerin çoğu da yine Osmaniye’de geçmektedir. Geçtiğimiz yıl bu günlerde Osmaniye’de bir özel hastanede bir operasyon geçirmiştim. Tam birinci yılında beni sağlığıma kavuşturan doktorun hizmetlerini de konu edinen bir öyküm bulunmaktadır. Ayrıca bu kitabımdaki bir öyküde gazeteci-şair ve yazar Mustafa Bardak’tan da sözedilmektedir. Bundan sonra yeni bir kitabımın hazırlıkları da tamamlanmak üzeredir. Yakında o kitabımı da yine sizlerin huzurunda tanıtacağım. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ORT televizyonu ile tüm medya mensuplarına ve bizlere basın toplantısı için salonunu açan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti yönetimini teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Mustafa Söylemez “Akdeniz öyküleri” isimli kitabını medya mensuplarına imzalayarak hediye etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar