19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3407
EURO35.0951
ALTIN2239.8

Şelale Dergisinin yeni sayısı çıktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şelale Dergisinin yeni sayısı çıktı!
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) kültür-sanat dergisi Şelale, 37’nci sayısını okurları ile buluşturuyor.

OsmaniyeOzanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) kültür-sanat dergisiŞelale, 37’nci sayısını okurları ile buluşturuyor.

OŞYAD’ın  kültür ve sanatsal alanda yaptığı etkinliklerin haberleri ile birlikte, Osmaniye adına önemli kültürel ve sanatsal değerlerin sayfalara taşındığı Şelale dergisi; “Osmaniye’nin Kültür ve Sanatında Öncü” sloganı ile 12 yıldır okurları ile buluşuyor.

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda Şelale Dergisinin sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bardak, Şelale dergisinin 37’nci sayısının çıkması ile ilgili yaptığı açıklamada; 
“Sayfalarında sadece Osmaniye’nin kültürel ve sanatsal etkinlikleri ile şairlerin şiirlerine yer veren Şelale dergisi, Türkiye’nin dört bir köşesinde yaşayan kültür-sanatla uğraşan insanların da her sayısını merakla beklediği dergi haline gelmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dergimizin her sayısını yayın sürecimiz içerisinde okurlarımızla buluştururken, ekonomik olarak reklam bile alamadan, boş kapaklarla yayınladığımız dergimizin en önemli destekçileri baskı işlemlerini yapan matbaa işletmecilerine teşekkür ediyoruz.”dedi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak Şelale dergisinin yeni sayısı ile ilgili olarak; “Dergimizin 12. yayın yılında 37’nci sayısı okurlarımızla buluşturduk. Ekonomik anlamdaki  sıkıntılarımıza katkıda bulunan Hasret Ofset matbaacılık işletmesi adına Ahmet Erkmen ile Anadolu  Matbaası sahibi Mehmet Çakmak’a OŞYAD olarak teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Şelale Dergisinin 37’nci sayısında; OŞYAD’a gelen kitap, dergi ve diğer eserlerin isimleri, OŞYAD’dan, Van’a kitap desteği, OŞYAD ekibinin Çukorava Kitap fuarı etkinliği, OŞYAD üyesi Ahmet Demir’in imza günü etkinliği, Şair Ahmet İpek’in kitap tanıtım programı, OŞYAD’ın, her ayın son Cumartesi günü gerçekleştirdiği “Şiirini al da gel” etkinliğinin; Ocak-Şubat ve Mart ayı etkinliklerinin haber ve fotoğrafları, OKÜ Kitap kulübü’nden OŞYAD’a, ziyaret, Osmaniye’mizin gururu Yazar Yaşar Kemal’in ölüm yıldönümünde OŞYAD’ın  yağmur altında gerçekleştirdiği etkinlik, OŞYAD Üyelerinden emekli eğitimci Salih Kanbur’un  il şiir kitabının OGC’de tanıtımın haberi, OŞYAD üyelerinden Osmaniyeli Emel Fettahlıoğlu’nun 7’nci Şiir kitabının çıkması ile ilgili haber, OŞYAD’lıların Azerbaycan ve Kerkük’lü ozan-şairlerle buluşması, OŞYAD’lıların ‘Aşıklar Şöleni’ne verdiği destek, OŞYAD yeni yönetim kurulu üyelerinin; Vali Coşkun, İl Kültür ve Turizm Müdürü, İl Dernekler Müdürü ziyaretleri haberleri, 21. uluslar arası ekmek ödüllü şiir yarışması katılım koşulları ilanı, Eskişehir’deki EŞAD ve EŞYODER dernekleri ziyaretleri ile burada buluşulan insanlara ödül verilmesi, OŞYAD’ın Şubat ve Mart aylarında (iki ayda) 544 kitap bağışı yapması ile ilgili haber, OŞYAD’ın resmi internet sitesinin hizmete girmesi, Osmaniye İl Nüfusu, ilçe nüfusunun rakamları, Şair Halil Kahraman’a ‘Müzsan’ tarafından verilen ödül, OŞYAD’tan okuyanlara destek  çağrısı haberleri sayfalarımızda yer aldı.

Dergimizin bu sayısında; Ali Köşker, Selman Cinpolat, Elife Ergan(Elifce), Selma Meriç, İzzettin Kanat, Ahmet İpek, Ozan Duranoğlu, İsmet Develioğlu, Emel Fettahlıoğlu, Ahmet Demir, Ramazan Eren, Aşık Salih Kanbur, Ali Osman Gül, Aşık Dursun Yeşiloğlu, Hatice Bahar, Ceyda Gülsever, Ramazan Çulcu, Aykut Akkuş, Hilal Kahraman, İbrahim Şadi Çenet ve Mustafa Bardak şiirleri yayınlanırken; 27 Nisan 2018 Cumartesi günü düzenlenecek olan 21. Ekmek ödüllü şiir yarışması ödül töreni ile ilgili de afiş ve tanıtım yapıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar