28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

Şair, Yazar ve Ozanlar Osmaniye’de buluşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şair, Yazar ve Ozanlar Osmaniye’de buluşacak
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği, kentte yeni bir etkinlikle kitapları yazanlarla, okuyucuları buluşturmaya hazırlanıyor.

Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği, kentte yeni bir etkinlikle kitapları yazanlarla, okuyucuları buluşturmaya hazırlanıyor.

Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi bahçesinde, 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat:10.00 ile 1830 arasında, kitap tanıtımı, imza, söyleşi, şiir ve müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirilecek.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti, Gökhan Erkmen toplantı salonunda, etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, OŞYAD’ın etkinliklerini bilgilendirme toplantısını OGC’de yapmalarından memnun olduklarını belirterek; “Osmaniye’mizin adını kültür ve sanatsal alanda tanıtmak amacı ile OŞYAD’ın etkinliklerini yakından takip ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.



Bugün burada Cemiyetimizin aynı zamanda Başkan yardımcısı da olan OŞYAD Başkanı, hem ev sahibi, hem de konuk olarak bulunmaktadır.

Derneğinin tüm üyelerini çalışmalarından dolayı kutluyorum”dedi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili medya çalışanlarına açıklamalarda bulundu.

Bardak; “İlimizin adını kültür ve sanatsal alanda tanıtmakla birlikte il dışından gelecek olan şair, yazar, Ozan ve Aşıklarımızı buluşturup, tanışmalarını sağlamak istedik. 33 aydır Belediye Kent Müzesi’nde “Şiirini al da gel” etkinliğini aralıksız olarak yapıyoruz.

Yeni bir etkinlik olarak kitapları yazanlar ile okuyucuları buluşturmak ve tanıştırmak istedik. Bu yıl bir gün olarak programı ayarladık, ilgi görmesi halinde gelecek yıllarda üç gün olarak düşünüyoruz.

Etkinliğimizin amacı, tanışma, kaynaşma, sohbet etme olanağını sağlamaktır. Katılımcıların derneğimizin üyesine gerek olmayıp, isteyen herkesin 18 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırması halinde katılabileceğini belirtmek isteriz.

Bu etkinliğimizde yer alanlar, kitabı olanlar okurları ile tanışabilecekleri gibi, imza, söyleşi, okurlarıyla tanışma ve sohbetlerinin yanında sahnede şiir okuma hakkına da sahip olacaklar. Kitabı olmayanlar ise; kayıt yaptırmaları halinde şiirlerini okuyabilecek veya türkülerini söyleyebilecekler.  

Kısacası bir kültür-sanat etkinliği olarak bu programı gerçekleştiriyoruz. Katılımcılarımız masaları başında bulunacaklar, kendilerine ayrılan bölümde istedikleri gibi kitaplarını okurları ile buluşturabileceklerdir.

Gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimize kayıtlar devam ederken, bu güne kadar Osmaniye Merkez, Kadirli ve Düziçi ilçeleri ile Adana, Mersin, Karaman, Ankara, Kahramanmaraş, Hatay/Dörtyol, Gaziantep/ Nurdağı gibi yerleşim birimlerimizden toplam 32 kişi kayıt yaptırmış bulunmaktadır.

Etkinliklerimize kayıt yaptırmanın son gününe kadar yaklaşık 50 katılımcının olacağını tahmin etmekteyiz.

Duyurularımızı sosyal medya, sesli ve yazılı medya üzerinden yapıyoruz. Bu etkinliğimize sadece kitap almak, imzalatmak için değil yazarları ile tanışmak amacı ile de olsa kültür-sanat sever insanları bekliyoruz”dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar