20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Şair Kahraman’dan Mehmetçiğe Kitap Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şair Kahraman’dan Mehmetçiğe Kitap Desteği
Abone ol
Osmaniye’nin Ödüllü Şairi Hilal Kahraman, Isparta’da bir jandarma karakoluna kütüphane oluşturması için kitap bağışında bulundu.

Osmaniye’nin Ödüllü Şairi Hilal Kahraman, Isparta’da bir jandarma karakoluna kütüphane oluşturması için kitap bağışında bulundu.

Çıkardığı ilk şiir kitabı Bir Kadının Mektupları ile ünü Osmaniye sınırları dışına taşan Hilal Kahraman, geçtiğimiz günlerde de Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) tarafından ödüle layık görülmüştü.

Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği Kitap Fuarı’nda ilk şiir kitabı Bir Kadının Mektupları’nın büyük ilgi ve beğeni görmesi üzerine bir yayın evinin davetlisi olarak Ankara, İnegöl ve Diyarbakır’da düzenlenen kitap fuarlarına da katılan buralarda büyük ilgi ve beğeni gören Şair Kahraman, Isparta ilinin Yenişarbademli Jandarma Karakolu’na da kitap bağışında bulundu.

700 civarındaki çeşitli kitapları karakolda oluşturulan kütüphaneye bağışlanmak üzere Isparta’ya giden kahraman, burada da çok büyük ilgi ile karşılandı. Mehmetçik ile karavana yiyen kahraman onlara ayrıca kendi şiir kitabını da imzalayarak hediye etti.

Ayrıca öğrencilerle de buluşan Kahraman, düzenlenen İmza Günü’nden elde edilen geliri de okula bağışladı.

Osmaniye’ye dönüşünde açıklama yapan Hilal Kahraman, “Düne kadar Asker olmak; 'Vatan Kurtarmak' sanırdım. Isparta'da bir komutanımızın askerleri için kendi imkanları ile kurduğu kütüphaneyi görene kadar.

Bugün Asker olmanın aynı zamanda Adam Kurtarmak, topluma kazandırmak olduğunu da biliyorum.

Osmaniye’m adına Mehmetçiğe götürdüğüm kitap bağışı kampanyasında benimle yakinen ilgilenen, verdikleri plaket ile onore eden, yazara ve sanata saygılarını tüm yürekleri ile gösteren Ahmet Özden komutanım ve ekibine teşekkür ediyorum.

Allah'ım onları korusun, kollasın. Ayrıca bu bağışlanan kitaplarda bana desteklerini esirgemeyen herkese de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar