19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

Şair Ahmet İpek, ilk kitabını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şair Ahmet İpek, ilk kitabını tanıttı
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi şair Ahmet İpek, ilk şiir kitabının tanıtımını yaptı.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi şair Ahmet İpek, ilk şiir kitabının tanıtımını yaptı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Ahmet İpek, ilk şiir kitabı “Gönülden zafere” adlı kitabının tanıtımını yaparak, imzaladı.

Basın toplantısında konuşan OGC Başkanı İsrafil Avcı, şair Ahmet İpek’in ilk şiir kitabını yayınlaması nedeniyle kutlayarak; “OŞYAD yönetim kurulu Ahmet İpek’in şiirlerini çeşitli etkinliklerde okuması ile biliyoruz. Cemiyetimizde son günlerde kitap tanıtım günleri daha sık olmaya başladı. Osmaniye’deki şair arkadaşlarımızın bu başarıları bizleri sevindiriyor, onları kutluyor başarılarının devamını diliyoruz”dedi.



Şair Ahmet İpek, “Gönülden zafere” adlı kitabının yayınlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. İpek, kitabının tanıtım  ve imza gününe katılanlara ayrıca teşekkür ettiğini söyledi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak ise; “Ahmet İpek arkadaşımızın ilk şiir kitabı, OŞYAD yayınlarının da 13. şiir kitabı arasında yeralmıştır. OŞYAD yayınları olarak derneğimizin kuruluş gününden bu yana; 3 öykü, 2 şiir antolojisi ve 13 şiir kitabı ile 11 yıldır Şelale dergisinin yayını bulunmaktadır. “Gönülden zafere” adlı kitap 100 sayfadan oluşmakta, içerisinde 96 şiir bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde OŞYAD yayınları arasında bir öykü kitabının daha tanıtımı için burada olacağız. Yönetim kurulu üyemiz Ahmet İpek’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz”diye konuştu.



Yapılan konuşmaların ardından Ahmet İpek basın mensuplarına ve gelen davetlilere kitaplarını imzalayarak hediye etti.

Ahmet İpek’in kitap tanıtım toplantısına; Osmaniye Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener, Berberler Odası Başkanı Ali Bebek, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Metin Sevmez, Engelliler Platformu başkanı Mimar Haydar Aktürk, OŞYAD üyeleri ile basın mensupları katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar