29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

Mustafa Bardak, 4'üncü kitabını çıkarttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Bardak, 4'üncü kitabını çıkarttı
Abone ol
Osmaniye Gazeteci, şair, yazar Mustafa Bardak, 'Çakıldan Kaldırıma' adlı 4'üncü şiir kitabını okurlarıyla buluşturdu.

Osmaniye Gazeteci, şair, yazar Mustafa Bardak, 'Çakıldan Kaldırıma' adlı 4'üncü şiir kitabını okurlarıyla buluşturdu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyetinde toplantı düzenleyen Mustafa Bardak, Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği Yayınları olarak 16'ncı şiir kitabını ve 5 tanede öykü kitabı yayımladıklarını belirtti.

Bardak kitabının 104 sayfadan oluştuğunu,içerisinde 73 adet şiir ve 13 adet  söz bulunduğunu söyleyerek, "İlk kitabımı 1979 yılında 'İsyanlar kana bulandı' ismiyle çıkan şiir kitabımdı.

Ardından gazetelerdeki köşe yazılarımdan oluşan 'Göz ışığı isimli' deneme türü kitabım çıktı.



Geçtiğimiz yıl Mezar Başında adlı öykü kitabımı ve şimdide 'Çakıldan Kaldırıma' adlı şiir kitabımla okurlarımızın karşısında duruyorum.

Diyorum ki, şiirleri ben yazmış olabilirim ama her okuyucum kitabımda kendini bulacaktır. Şiirlerimde insanlarımızın yaşamış olduğu duyguları dile getirdim.

Şiiri yazan benim ama yazdıran sizlersiniz. Herkes bir şiirin bir dizesinde kendinden bir anı bulabilmişse işte şiir odur." dedi. 

OGC Başkanı İsrafil Avcı ise aynı zamanda cemiyet başkan yardımcısı olan Mustafa Bardak'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayıp, "Çakıldan Kaldırıma adlı kitap, başkan yardımcımızın 4'üncü kitabı ve burada ciddi bir başarı sergiledi.



Kendisinin çıkarttığı kitaplarla kalmadı Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği'ndeki ekip arkadaşlarının da kitaplarının çıkartılmasında ciddi katkıları oldu.

Kendisini tebrik ediyor ve kutluyorum. Bundan sonraki süreçte Osmaniye'de sosyal etkinliklere olan katkıları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam eder.

Bizlerde OGC ailesi olarak her zaman destekçisi ve arkalarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz." dedi. 

Günlük yerel bir gazetede 19 yıldır aralıksız olarak köşe yazarlığının yanı sıra 21 değişik kitabın editörlüğünü de yapan Mustafa Bardak, toplantı sonunda şiirler okuyup ardından, imzaladığı kitaplarını meslektaşlarına hediye etti. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar