19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3411
EURO35.2089
ALTIN2248.4

Kasım ayında öne çıkan filmler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kasım ayında öne çıkan filmler
Abone ol
Kasım ayında birbirinden farklı sinema filmleri vizyona giriyor.

Kasım ayında birbirinden farklı sinema filmleri vizyona giriyor. Geçtiğimiz aylara kıyasla, bu ay sinemaseverleri memnun edecek dopdolu bir program var. Sinemalar.com, Kasım ayında vizyona girecek filmlerden öne çıkan 6 filmi sıraladı.

Havalar iyice soğudu. Yoğun geçen iş ve okul yaşamından fırsat bulanlar, sinema salonlarının sıcak koltuklarında film izleme keyfini çıkarıyor. Kasım ayının programı dopdolu. Bu ay vizyona onlarca farklı film giriyor. Türkiye’nin en büyük sinema sitesi Sinemalar.com, Kasım ayında vizyona girecek filmler arasından öne çıkan 6 filmi sıraladı.

Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express)

Vizyon Tarihi: 10 Kasım 2017

Tür: Dram, Gizem

Yönetmen: Kenneth Branagh

Oyuncular: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Daisy Ridley

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi, Agatha Christie’nin aynı adlı romanından uyarlandı. Halep’te çözdüğü bir davanın ardından İstanbul’a gelen Belçikalı dedektif Hercule Poirot, burada birkaç gün kalma niyetinde olsa da, acil başka bir durum ortaya çıkınca kendini Londra’ya giden Doğu Ekspresi’nde bulur. Trende farklı uluslardan, farklı toplumsal konum ve mesleklerden gelen insanlar vardır. Büyük bir kar fırtınasının olduğu bir gece, trendeki bir yolcu öldürülür. Olayı çözmek ve içlerindeki katili bulmak, Poirot’ya kalmıştır.

Yol Ayrımı

Vizyon Tarihi: 10 Kasım 2017

Tür: Dram

Yönetmen: Yavuz Turgul

Oyuncular: Şener Şen, Mert Fırat, Nihal Yalçın, Rutkay Aziz, Tilbe Saran

Yol Ayrımı filminde, Şener Şen’in canlandırdığı Mazhar Kozanlı çok büyük bir tekstil şirketinin sahibidir. İş hayatında son derece profesyonel, ailesine karşı duygusuzluk derecesinde katı bir adam olan Mazhar Bey, babasından kalan bu şirketi oldukça agresif bir politikayla yönetmektedir. Günün birinde geçirdiği trafik kazası hayata bakışını tamamen değiştirir. Ancak başka bir insana dönüşme girişimleri, başta ailesi olmak üzere çok kişiyi karşısına almasına neden olacaktır.

Justice League: Adalet Birliği (Justice League)

Vizyon Tarihi: 17 Kasım 2017

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera

Yönetmen: Zack Snyder

Oyuncular: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher

Justice League: Adalet Birliği filminde; insanlığa dair inancını yeniden tazeleyen Bruce Wayne (Ben Affleck), yeni dostu Diana (Gal Gadot) ile dünyayı tehdit eden çok daha büyük bir güce karşı koyabilmek için çabuk bir şekilde özel yetenekli kişileri bir araya getirmek için harekete geçmiştir. Temasa geçtikleri kişiler arasında Barry Allen/The Flash, Arthur Curry/Aquaman ve Victor Stone/Cyborg da bulunmaktadır. Karşılarındaki tehdidin büyüklüğü karşısında bu süper kahraman ekip, dünyayı kurtarabilecekler midir?

Mucize (Wonder)

Vizyon Tarihi: 17 Kasım 2017

Tür: Dram

Yönetmen: Stephen Chbosky

Oyuncular: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Daveed Diggs

Mucize filmi, R. J. Palacio’nun yazdığı aynı adlı romandan uyarlandı. 5. sınıfa geçmek üzere olan Auggie Pullman, doğuştan gelen yüzündeki kalıcı deformasyon geçirdiği onlarca ameliyata rağmen düzelmemiştir. O yaşına dek hiç okula gitmemiş, evde ailesi tarafından eğitim almış ve dışarıyla ilişkisi hep bir kask aracılığıyla olmuştur. Sıradan bir okul olan Beecher’a başladığı günden itibaren bazılarının alay konusu olsa da aslında çoğu kişiden bir farkı olmadığını gösterecek, dış görünüşün ne kadar önemsiz olabileceğini kanıtlayacaktır.


Kutsal Geyiğin Ölümü (The Killing of a Sacred Deer)

Vizyon Tarihi: 17 Kasım 2017

Tür: Dram, Fantastik

Yönetmen: Yorgos Lanthimos

Oyuncular: Colin Farrel, Nicole Kidman, Barry Keoghan, Raffey Cassidy,

Sunny Suljic

Yorgos Lanthimos’un The Lobster’dan sonra İngilizce çektiği ikinci filmi Kutsal Geyiğin Ölümü, izleyicisini her zamanki gibi tekinsiz, oyunbaz ve özenle tasarlanmış yeni bir lanetli bir evrene davet ediyor. Kutsal Geyiğin Ölümü, başarılı bir cerrah ve babasının boşluğunu onunla doldurmaya çabalayan bir ergen etrafında dönüyor. Tuhaf ikili, aileleriyle tanıştığında işler daha da tuhaflaşıyor ve muzip bir tür Alacakaranlık Kuşağı hikâyesi ortaya koyuyor.

Buğday (Grain)

Vizyon Tarihi: 24 Kasım 2017

Tür: Dram

Yönetmen: Semih Kaplanoğlu

Oyuncular: Lubna Azabal, Jean-Marc Barr, Grigoriy Dobrygin, Hal Yamanouchi, Ermin Bravo

Bal, Süt ve Yumurta üçlemesiyle bilinen Semih Kaplanoğlu’nun Buğday filmi, parlak kariyerini ve bildiği her şeyi terk eden bilim insanı Cemil Akman ile tohum genetiği uzmanı Prof. Dr. Suat Erin’in yolculuğunu anlatıyor. Pek çok sembol ve metaforun yer aldığı filmin çekimleri, Türkiye, ABD ve Almanya’nın farklı şehirlerinde tamamlandı. TRT ve Galata Film ortaklığıyla çekilen Buğday, yaklaşık 5 yılda tamamlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar