25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4

Hasan Aybaba Anadolu Lisesi finale kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Aybaba Anadolu Lisesi finale kaldı
Abone ol
Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ve Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından, 19 yıldır aralıksız yapılan “Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması” nın finalistleri belli oldu.
Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ve Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından, 19 yıldır aralıksız yapılan “Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması” nın finalistleri belli oldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan elemelerde 60 ilden 446 lisenin sahne aldığı yarışmada, Osmaniye'yi temsil eden Hasan Aybaba Anadolu Lisesi finale kaldı.

29 Nisan’da Volkswagen Arena’da yapılacak olan finalde 30 okul arasına girerek büyük başarıya imza atan liselilerin gözü birincilikte.

Osmaniyeli öğrenciler Barış Manço'nun Can Bedenden Çıkmayınca adlı şarksıyla finalde tekrar sahne alacak. Finalde liseliler, arkadaşlarına destek vermek için alana gitme şansına da sahip.

Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinin oluşturduğu ön jüri tarafından izlenerek değerlendirilen okullar finalde ise; ünlü sanatçılar ve gazetecilerin oluşturduğu jürinin önünde performanslarını bir kez daha gösterecek.

Jüride Birbirinden Değerli İsimler Yer Alıyor…

29 Nisan’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek ve ödüllerin sahiplerini bulacağı günde finalistleri değerlendirecek jüride, birbirinden değerli isimler yer alıyor.Yarışmanın kurucusu ve başkanı olan Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun finalde yer alacağı yarışmada jüride ise; Özkan Uğur, Teoman, Aşkın Nur Yengi,Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük, Meltem Taşkıran, Mine Mucur,Figen Çakmak,Harun Tekin, gibi sanatçı ve müzisyenlerin yanı sıra; Ali Eyüboğlu, Yüksel Aytuğ, Ömür Gedik, Nazlı Mengi, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Yavuz Hakan Tok, Edda Sönmez, Ceren Çıplak, Uygar Taylan, Hazan Aköz, İpek Koşan, Çağlan Tekil gibi gazeteci ve köşe yazarları olacak.

İcra Dalı Birincisi O Gece Beyaz Show’a Çıkıyor…

Yarışmada müzik stüdyosu, para ödülleri ve karşılıksız eğitim bursu verilmesinin yanı sıra bu sene bir ilke de imza atılıyor. 30 okulun finalist olarak yarışmasından sonra dereceye girenlere ödülleri verilmek üzere aynı akşam ödül töreni yapılacak. Yarışmanın icra dalı birincisi olarak müzik stüdyosu ödülüne sahip olan lise aynı akşam yayınlanacak olan Beyaz Show programına konuk olacak. Programda kendilerini gösterme fırsatı bulacak olan liseliler şarkılarını bir de milyonların önünde söyleme şansını yakalayacak.

Hayalleri Süsleyen Ödüller

Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenleri, 29 Nisan’da İstanbul’da yapılacak büyük finalde birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

İcra dalında birinci olan okula müzik stüdyosu ve para ödüllerinin yanı sıra; üstün başarı gösteren iki öğrenci de İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden karşılıksız eğitim bursu kazanacak.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar