19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden konser

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden konser
Abone ol
Osmaniye Merkez Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencileri Türk Halk Müziği Konseri verdi.

Osmaniye Merkez Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencileri Türk Halk Müziği Konseri verdi.

Korkut Ata Üniversitesi Amfisinde ki konseri Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bukan, Film Yapımcısı ve Yönetmen Abdurrahman Keskiner, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, aileleri ve müzikseverler dinledi.

Konser öncesinde Okul tarafından 8. Sınıflara yönelik olarak düzenlenen resim yarışmasında başarılı olan öğrencilere ve katkılarından dolayı öğretmenlere başarı belgeleri Vali Al ve protokol mensupları tarafından verildi. Vali Kerem Al, Güzel Sanatlar Lisesine adını veren Film Yapımcısı ve Yönetmen Abdurrahman Keskiner’e de katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan konserde; Şevval Yıldız tarafından "Şafak söktü yine", Döne Sultan Çiğit tarafından "Yaylalar içinde Erzurum yayla" ve "Sen gülersen", Tahir Yüksel tarafından "Ah neyleyim Gönül" ve "Çiçekten harman olmaz", Eda Nur Aysu tarafından "Edremit’in Gelini" ve "Sular durulur derler", Derviş Avcı tarafından "Seher vakti çaldım yârin kapısını" ve "Doyulur mu", Asiye Tabak tarafından "Unutursun Mihribanım" ve "Armut ağacı" Ünal Babat tarafından "Aziz Dostum" ve "Ceyranım gel gel" isimli türküler seslendirildi. Anadolu'nun çeşitli yörelerine ait türküler dinleyicilerden bol alkış aldı.

Konser sonunda Vali Kerem Al, konserin düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Konser, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar