25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4809
EURO34.9873
ALTIN2436.1

Genç Yazar, Kitap Fuarında izdiham yaşattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç Yazar, Kitap Fuarında izdiham yaşattı
Abone ol
Genç yazar Filiz Puluç, Osmaniye Cumhuriyet Meydanı’nda “Veliaht” isimli kitabının imza töreninde sevenlerine izdiham yaşattı.
Genç yazar Filiz Puluç, Osmaniye Cumhuriyet Meydanı’nda “Veliaht” isimli kitabının imza töreninde sevenlerine izdiham yaşattı.

Henüz 18 yaşında olan Filiz Puluç ilk kitabı “Ateş”ten sonra, ikinci kitabı “Veliaht”ı imzalamak üzere Osmaniye’de hayranları ile buluştu.

Gençler arasında yoğun bir kitlesi bulunan ve sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile Osmaniye’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Fuar çadırının yanında buluşan Filiz Puluç’a kitaplarını imzalatmak için gençler uzun kuyruklar oluşturdu.



Genç yazar Filiz Puluç, “Ateş” isimli kitabı için;  “Derler ki; "Tesadüf diye bir şey yoktur..." ..... Ateş'ten korkan bir kız... Ateş'i görmeyen bir günü bile olmayan bir adam... Kahramana ihtiyacı olan bir kız çocuğu... Kahraman olmak istemeyen...” sözleriyle tanımlama yapıyor.

Yazar Filiz Puluç, “Veliaht” isimli kitabı için ise; “ Aslında ben hayatımda en çok sevilmek değil sevmek istemiştim. Çok sevmek istemiştim. Böyle dolu dolu kocaman. Her sabah işkence gibi gelen okul sabahlarımın bir gün çekilebilir hatta halatla çekilir hale gelebilecek..” sözlerini kullanıyor.



Osmaniye’de yazarların imza günlerinde en yoğun kitleyi toplayan Filiz Puluç, “Veliaht” kitabının tanıtım bülteninde şu sözleri kullanıyor: "Benim hiç uyanmayacağım Rüya'm olur musun?"
Tek kaşımı kaldırarak, "Bir Veliaht'ın güzeller güzeli bir kıza âşık olma hikâyesi nasıl olur?" diye sordum.



Meriç minik bir kahkaha attı. "Komik olur… Biz ona; psikopat bir kızın, yakışıklı bir delikanlıya âşık olma hikâyesi diyelim."

"Ay göçüm! Pabucumun yakışıklısı! Şöyle diyelim o zaman; bir Veliaht'ın 'Rüya' görmesi?"

"Olmaz!" diyerek kesin bir dille itiraz etti.

"Niyeymiş o? Bal gibi de olur."

"Eksik olur, güzelim," dedi tebessüm ederek. "Çünkü benim gördüğüm Rüya'yı sen de görmelisin."

"Ha, anladım, onu kastediyorsun. İyi… Şey olsun… Şey… Bir şey bulamadım…"

"Rüya'mız işte. Fazla kurcalama."

"Royomoz oşto. fozlo korcolomo!"

Genç yazar Filiz Puluç, Osmaniye’ye gelmekten ve hayranları ile buluşarak kitaplarını imzalamaktan mutlu olduğunu belirterek, “Kitap seven bir gençlikle karşılaştım Osmaniye’den mutlu ayrılıyorum”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar