19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3407
EURO35.0951
ALTIN2239.8

Cemal Hünal Benzersiz Setini Kamçıladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cemal Hünal Benzersiz Setini Kamçıladı!
Abone ol
Yönetmenliği ve senaryosu İlker Sarı’ya ait Benzersiz Filmi 15 Eylül’de vizyona girmek için hazırlanıyor. Filmde ‘’Eczacı’’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Cemal Hünal’ın artık herkes tarafından bilinen ekstrem sporlara karşı merakı sette de enteresan görüntülere sahne oldu.

Yönetmenliği ve senaryosu İlker Sarı’ya ait Benzersiz Filmi 15 Eylül’de vizyona girmek için hazırlanıyor. Filmde ‘’Eczacı’’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Cemal Hünal’ın artık herkes tarafından bilinen ekstrem sporlara karşı merakı sette de enteresan görüntülere sahne oldu. Set çalışanlarını kamçılarıyla, oklarıyla ve savaş aletleriyle kovalayan Hünal ekibe stresli ve bir o kadar da eğlenceli anlar yaşattı.

Atlara olan merakıyla bilinen oyuncunun ok kullanmak konusundaki yeteneği de sıkça gündeme geliyor. Her hafta çiftliğinde ok ve yay takımıyla zaman geçiren, aynı zamanda at binicilik merkezi sahibi de olan oyuncu Benzersiz Filmi’nin çekimlerinde de hobilerine ara vermedi. Yaklaşık 3 ay süren çekimler boyunca çiftliğinden ve atlarından uzakta olan Hünal set aralarında okçuluk takımları ve bilahare malzemeleriyle molaları renklendirdi. Çiftliğine çektiği özlemini Benzersiz ekibiyle yaptığı antrenmanlarla giderdi. Yaptığı gösterilerle çekim boyunca hem enerjisini attı hem de ekibi oldukça eğlendirdi. Getirdiği malzemeleri set çalışanları üzerinde deneyen oyuncunun keyfine diyecek yoktu. Zaman zaman da heveslilere kısa dersler veren Hünal, ekibe tecrübesini aktarmaktan geri kalmadı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde elindeki uzun kamçıyı profesyonel bir şekilde sallayan oyuncu ekibe adeta şov yaptı. Filmde de bu tarz sahnelerin var olabileceğinin sinyalleri verildi. Fragmanından da görüldüğü kadarıyla aksiyon sahneleri barındıran Benzersiz Filmi’ndeki rolünün Cemal Hünal için biçilmiş kaftan olduğu görüldü. Röportajlarında da sık sık filmdeki rolünün riskli ve zor olduğundan bahseden oyuncu rolü kabul etmesinde bu durumun da etki ettiğinin altını sık sık çiziyor.

İlk eczacı filmi olarak gündemde olan ve yenilikleri Türk sinemasına kazandırmayı amaçlayan film, her bir izleyicisinde farklı bir doku bırakacak. Benzersiz Filmi, gösterim sonrasında tecrübeler ve kişisel özelliklere göre her seyircinin hayatında yeni bir sayfa açmayı vaat ediyor. Film, esas olarak hoş vakit geçirilen 2 saatten sonra herkesin kendi hayatında oynamaya başlayacak. İzleyiciler filmi rutin yaşam döngüleriyle bağdaştırarak sorgulamaya, anlamlandırmaya ve yeniden izleyip kalan ayrıntılara da hakim olmaya çalışacak. Benzersiz, izleyicide bırakacağı etkinin yanı sıra ‘’Kahramanlar kusursuz değildir.’’ mottosuyla da tüm klişe kahramanlara atıfta bulunuyor ve 15 Eylül için tüm sinemaseverleri heyecanlandırıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar