19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8

“Bir Kadının mektupları” okurları ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Bir Kadının mektupları” okurları ile buluştu
Abone ol
Yıllardır yazdığı şiir ve denemelerini bir kitapta toplamayı başaran Şair Hilal Kahraman, “Bir kadının mektupları” adlı kitabını okurları ile buluşturdu.

Yıllardır yazdığı şiir ve denemelerini bir kitapta toplamayı başaran Şair Hilal Kahraman, “Bir kadının mektupları” adlı kitabını okurları ile buluşturdu.

Edebiyat dünyasına ilk kitabı ile adım atan şair Hilal KahramanOsmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)  “Gazeteci Gökhan Erkmen toplantı Salonu”nda 
kitabının tanıtımını yaptı.

“Bir Kadının Mektupları” adlı şiir kitabının tanıtım toplantısında konuşan OGC Başkanı İsrafil  Avcı; “Osmaniye’miz adına  bir kadın şairimizin kitabının tanıtım toplantısının Cemiyetimizde yapılmasından mutluluk duyuyor, Hilal Kahraman hanımı bu başarısından dolayı kutluyorum. Hilal hanım, Osmaniye’mizin tanınmış siması, saygıdeğer insan rahmetli Tık Tık Necati’nin kızıdır. Necati amca zamanında benim de yakından tanıdığım dost bir insandı. Onun da şair ruhu vardı. Dolayısıyla Hilal hanım aynı zamanda babasının izinden gidiyor. Ben kendisine başarılar diliyorum” dedi.

OGC Başkan Yardımcısı ve OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “ Osmaniye’mizde kadın şair ve yazarlarımızın eserlerini okurları ile buluşturması bizlere mutlu etmektedir. Kitabın hazırlanması ve basım sürecinde verdiğimiz çalışmalar Osmaniye’mizin ve değerlerimizin kültürünün tanınması yönünden bizleri sevindirmektedir. Şair ve yazarımıza başarılarının devamını diliyor, kutluyorum”diye konuştu.

Şair Hilal Kahraman ise,  “Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nde ilk kitabımın tanıtım toplantısını gerçekleştirme programında şahsıma gösterilen ilgi ve destekten dolayı başta Cemiyet Başkanımız sayın İsrafil Avcı beye, bu programın gerçekleşmesinde medya mensuplarına ulaşımı sağlayan sayın Ali Celal Kaymak beye, bu kitabımın çıkmasında benim kahrımı çeken, motive eden, her türlü desteğini gösteren OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak beye, ayrıca şu anda kitabımın tanıtım programına katılan tüm medya mensuplarına sonsuz sevgi, saygı ve mesleklerinde başarılar diliyorum. Osmaniye’mizin gelişmesi, tanıtılması ve İl olduğunun sadece ülkemiz genelinde değil, yurt dışında da bilinmesi için çalışan değerli medya mensubu arkadaşlarım; Sizlerin haberleri ile tanıtmaya çalıştığınız Osmaniye’mizi ben de şahsım olarak eserlerimi kitap olarak bastırıp, sanatsal anlamda sizlerin arasında olmak istedim” dedi.

Kahraman sözlerinin devamında; “Bu ilk kitabım, şiir ve deneme yazılarından oluşmaktadır. Önümüzdeki süreç içerisinde farklı edebiyat eserlerimle yine yeni kitaplar yayınlamanın çalışmaları içerisindeyim. Bu kitabımın hazırlanması ve basılması aşamasında emeği geçen önemli isimlere de huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Kitabımın basılmasında emeği geçen, Hasret Ofset Matbaacılık işletmecisi sayın Ahmet Erkmen’e, Osmaniye Gazetesi sahibi İsmail Karadağ’a, kitabımın hazırlanması noktasında her zaman bana destek olan sevgili iş ortağım İlknur Özakar’a, kitabımın kapak fotoğraflarını çeken Foto Yağmur arkadaşıma, kapak tasarımını yapan Sinem Kırmaz Kahraman’a, kitabımın basılmasında katkıda bulunan Hasanbeyli Belediye Başkanımız Alpaslan Koca ve bu kitabımın editörlük görevini yapan OŞYAD Başkanı ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Bardak’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün kitabımın tanıtım toplantısını yapıyoruz. 18 Kasım Cumartesi günü ise Alpaslan Türkeş Caddesi üzerindeki Cafe D’yiz adlı işyerimde kitabımın imza günü etkinliğini düzenleyeceğiz. Tüm kitap severleri imza günüme bekliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından medya mensuplarına kitabını imzalayıp hediye eden  Hilal Kahraman, kitabından okuduğu şiirleri ile de salonda duygulu anlar yaşattı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar