19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3387
EURO35.137
ALTIN2241.6

“Bir kadının mektupları” fuarlara açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Bir kadının mektupları” fuarlara açılıyor
Abone ol
Osmaniyeli Şair-Yazar Hilal Kahraman, ilk kitabı “Bir kadının mektupları” ile il dışındaki kitap fuarlarına katılmaya hazırlanıyor.

Osmaniyeli Şair-Yazar Hilal Kahraman, ilk kitabı “Bir kadının mektupları” ile il dışındaki kitap fuarlarına katılmaya hazırlanıyor.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’de basın toplantısı düzenleyen Hilal Kahraman, Osmaniye kitap fuarında okurları ile buluşmasının ardından, diğer illerdeki kitap fuarlarından da teklifler aldığını belirterek, Osmaniye’yi başka illerdeki kitap fuarlarında tanıtmaktan gurur duyacağını söyledi.

Basın toplantısında konuşan Hilal Kahraman; “Osmaniye Kitap fuarında okurlarımın yoğun ilgisini görmek beni mutlu kıldı, tüm kitapseverlere buradan teşekkür ediyorum.

Bir kadının mektupları ilk şiir kitabımdı, bu kitabımın yayınlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Kapak fotoğraflarından, tasarımından, iç sayfalar ve editörlüğüne kadar en ince ayrıntılarına kadar özenle hazırladığımız kitabımın ilgi görmüş olması Osmaniyem adına beni mutlu kılmıştır.

Bu arada bu kitabımın editörlüğünü yapan OŞYAD Başkanı ve gazeteci Mustafa Bardak’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Kitabımın tanıtılmasında ilgilerini esirgemeyen gazete, radyo ve televizyon çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum. Osmaniye kitap fuarında tanıştığım Ankara’dan 44 yayıncılık işletmecisi, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde düzenlenecek olan kitap fuarlarına katılmam için teklifte bulundu.

Osmaniye’mizin adını en iyi şekilde temsil etmek adına 44 yayıncılık stantlarında yeralmaya karar verdim. 17 Şubat’ta Ankara’da başlayacak olan Kitap fuarında Bir kadının mektupları kitaplarımla katılacağım. Ardından İnegöl’deki kitap fuarı ve diğer illerde kitabımı okurlarla buluşturacağım”dedi.

OGC Başkanı İsrafil Avcı ise, Hilal Kahraman’ı kutlayarak; “Osmaniye’miz adına bir kadın şair olarak ilimizi tanıtmasından dolayı kutluyorum. Kitabın kısa sürede okurlarca tutulması da ayrıca bizleri mutlu kılmıştır, başarılarının devamını diliyorum”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar