19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1206
ALTIN2239.3

Aşık Kanbur ilk şiir kitabını çıkardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aşık Kanbur ilk şiir kitabını çıkardı
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği üyesi, emekli eğitimci Salih Kanbur, ilk şiir kitabını “Gavurdağlım” adı ile okurlarına sundu.

OsmaniyeOzanlar Şairler ve Yazarlar Derneği üyesi, emekli eğitimci Salih Kanbur, ilk şiir kitabını “Gavurdağlım” adı ile okurlarına sundu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti, Gökhan Erkmen toplantı salonunda ilk kitabının tanıtımını yapan emekli eğitimci, Aşık Salih Kanbur; “Bir albüm çıkamadım ama,  şiirlerimden oluşan bir kitap yayınlamanın mutluluğunu yaşıyorum”dedi.

Aşık Salih Kanbur’un ilk kitabının tanıtım toplantısında konuşan, OŞYAD Başkanı ve OGC Başkan yardımcısı Mustafa Bardak; “Bugün bir şair ve ozanımızın  kitap tanıtım  toplantısında olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti ile Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği olarak kentimizin tanıtılması, kültürel etkinliklerle duyurulması yönünden her zaman  ozan ve şairlerimiz ile yazarlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Aşık Salih Kanbur, yazmış olduğu şiirleri ile bağlaması ile seslendirdiği ezgilerin bir kısmını “Gavurdağlım” adlı kitapta buluşturdu. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz”dedi.



Aşık Salih Kanbur kitabının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; “Lise yıllarımdan bu yana şiir yazmaya, bağlamam ile türküler söylemeye başladım. Ekonomik nedenlerle bir müzik albümü çıkaramadım. Çok sayıda şiir ile kendi bestelediğim ezgilerim bulunmaktadır. Bir kısmını bağlama eşliğinde çeşitli programlarda seslendiriyorum. Öğretmenlik görevimin ardından emekliye ayrıldım, OŞYAD ile tanıştım ve bugün üyesi olduğum derneğimin desteği ile ilk şiir kitabımı çıkırmış bulunmaktayım. Kitabımın editörlüğünü yapan, basılmasında destek veren OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak’a ayrıca teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından bir de şiirini okuyan Aşık Salih Kanbur, ilk kitabını toplantıya katılan medya çalışanlarına imzalayarak hediye etti. 

Aşık Salih Kanbur’un “Gavurdağlım” adlı ilk şiir kitabı; OŞYAD kültür yayınlarının 15.’nci şiir dizisi olarak yayınlandı. Kitabın bilgisayar dizgisi OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar, Sayfa  editörlüğü ve kapak fotoğrafları OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak tarafından hazırlanan kitap 100 sayfadan oluşuyor.

Kitabını okumak isteyenlerin Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği’nden edinebilecekleri belirtildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar