19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5981
EURO34.8121
ALTIN2508.9

Ünlüler için Instagram Dondurma Bir Çözüm mü?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlüler için Instagram Dondurma Bir Çözüm mü?
Abone ol
Bugünlerde karşımıza çıkan durumlardan bir tanesi ünlülerin sosyal medya hesaplarını kapatması ya da belirli bir süre bu hesapları kullanmaya ara vermesi.

Bugünlerde karşımıza çıkan durumlardan bir tanesi ünlülerin sosyal medya hesaplarını kapatması ya da belirli bir süre bu hesapları kullanmaya ara vermesi. Bunun temelinde takipçilerden alınan olumsuz eleştiriler yer alıyor.

Türkiye’de Cem Yılmaz Instagram hesabını kapatan ünlülerden bir tanesi.

2 milyondan fazla takipçisi olan ünlü, instagram üzerinden aldığı olumsuz takipçi yorumlarından duyduğu rahatsızlık sebebiyle hesabını kapatmayı tercih etti.

Bunun akabinde benzer bir davranış da Ozan Güven’den geldi.

Kendisi aldığı tepkilerden hoşnut olmadığı için Twitter hesabını kullanmayı bıraktı.

Peki bu bir çözüm mü? Dünya çapındaki ünlülerden bunu deneyenler de mevcut. Örneğin Demi Levato sosyal medya hesaplarını kullanmamayı sadece 24 saat başarabildi.

Justin Bieber da gene bunu deneyip sonunda kendini sosyal medyanın göbeğinde bulan ünlülerden. Hesap dondurmak göründüğü kadarıyla çok da uzun süreli bir çözüm sağlamıyor ama böyle bir ihtiyacınız olursa da Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur? yazısından öğrenebilirsiniz.

 

Günümüz dünyasında hem sosyal medya hem de arama motorları hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girmiş durumda. Bunun farkında olan holdingler, kobiler ve birçok şirket dijital dünyada varlığını ve görünürlüğünü arttırabilmek için var gücüyle çalışıyor. Özellikle Google arama motorunda organik bir şekilde yüksek sırada çıkabilmek için SEO ajansları ile çalışılıyor. AjansADDijital Ajansı’nın belirttiğine göre sadece offline dünyada yer alarak bügün iş dünyasında tutunabilmek artık çok zor.

Sadece organik arama sonuçlarında yer almanın da yeterli olmayacağına değinen AjansAD yetkilileri, aynı zamanda Google Reklamları kullanarak da şirketlerin görünürlüğünü arttırmanın bir zorunluluk haline geldiğini belirtiyor. Günümüzde Google AdWords Reklamı denince artık sadece Google arama motorunda çıkan reklamlar anlaşılmıyor.

Bunun yanı sıra Google Görüntülü Reklam Ağı (GDN) reklamları, Youtube Reklamları, alışveriş reklamları, Gmail Sponsorlu reklamlar ve hatta iOS ve Android uygulama reklamları da Google AdWordsreklamlarının bünyesinde yapılıyor. Böyle zor bir hesap yapısını ve reklam pazarlama faaliyetlerini tek başına ya da kulaktan dolma bilgilerle şirketlerin kendi bünyelerinde yönetebilmeleri imkansız hale gelmeye başladı. Bundan dolayı şirketler çözümü bu alanda uzmanlaşmış AdWords Ajansları aracılığıyla çalışmakta buluyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Benzer Haberler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar