29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

Türkoğlu’da İl koordinasyon kurulu toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkoğlu’da İl koordinasyon kurulu toplantısı
Abone ol
Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kamu Kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il ve ilçe düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen İl Koordinasyon toplantısını Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kamu Kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il ve ilçe düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen İl Koordinasyon toplantısını Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirdi.

Vali Vahdettin Özkan ve beraberindekileri, Türkoğlu Kaymakamı Hakan Ezgi, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kamu Kurum Müdürleri ve muhtarlar Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezinde karşıladı. .

Toplantıda; Yatırımlar hakkında Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürlerinden bilgiler alan ve Mahalle Muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Vali Vahdettin Özkan, taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ; “Değerli Kaymakamım,  Belediye Başkanım,  kurum müdürlerim ve muhtarlarım hepiniz hoş geldiniz. Amacımız ilçemizle alakalı bir hasbihal etmek.  il ve ilçe düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Özellikle mahallelerimizde teşvik amaçlı talepleri nelerdir onları görüşmek. İlçe müdürlerimiz, il müdürlerimiz ve bölge müdürlerimizin hepsi burada. Neler yapıldı, ilçemizin ihtiyaçları nelerdir, İlçe Kaymakamımızın koordinasyonunda Belediye Başkanımızla beraber sürekli toplantılar yapıyoruz. Ekstradan ilçemize yapılması gereken hususlar talepler nelerdir, vatandaşımıza hizmet olarak görüşülmesi gereken konular nelerdir ve herkes bütün kuruluşlarımız bu çaba içerisinde olacak. Burada mühim olan, Türkoğlu’nda yaşayan insanlarımıza daha iyi hizmetin vermesi için herkes dört elle işine sarılacaktır.

Geldiğiniz için katıldığınız için öneride bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu toplantının sonuçları itibari ile ilimize, ilçemize ve bütün mahallelerimize daha fazla hizmet getirmesine temenni ediyorum . Hepinize saygılarımı sunuyorum.” şeklinde  konuştu.
Türkoğlu Kaymakamı Hakan Ezgi;  “Sayın Valim, ilçemize geldiğiniz için ve ilçemiz sorunlarına çözüm önerilerinde bulunduğunuz için, ilçem adına şükranlarımı sunuyorum . Teşekkür ediyorum.” diyerek konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Sayın Valim, Sayın Kaymakamım, Değerli Müdürlerim  ve kıymetli muhtarlarım hoş geldiniz. Toplantımızı Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezinde yaptıklarından dolayı da Sayın Valime ve Sayın Kaymakamıma teşekkür ederim. Yeni açtığımız bir tesis hafta sonları sizleri ailecek bekleriz. Yılda 1 defa Avasım festivali düzenliyorduk 2.Uluslararası Avasım festivali 23 ülkeden yaklaşık bin sporcu katıldı.

3 gün boyunca tanıtım açısından güzel bir etkinlik. Bununda alt yapısını oluşturmak için bu tesisi açtık, ücretsiz bir şekilde devam ediyor. Türkoğlu özellikle son yıllarda Kahramanmaraş’ımızın güzelleşen ilçelerden bir tanesi bu gerek sanayi yatırımları, gerek eğitim yatırımlarıdır. İnsanlarımızın girişimci olmasından dolayı milyonlarca yatırım var. Büyükşehir Belediyemiz ve Türkoğlu Belediyemiz muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Girmediğimiz mahallemiz yok, eksik olan mahallelerimiz var inşallah 2019 yılına kadar bütün mahallelerimizin sorunlarını bitireceğiz.” diyerek konuştu.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, İl ve İlçe Koordinasyon toplantısının ardından, İlçe Kaymakamımız Hakan Ezgi ve Belediye Başkanımız Osman Okumuş eşliğinde, yapımında sona gelinen İmalı deresi rekreasyon çalışmasının yanı sıra, yürüyüş ve bisiklet yolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek Türkoğlu Belediyesini ziyaret etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar