19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

Deli Gönüller Konağı’nda Keçe Tasarımı Kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deli Gönüller Konağı’nda Keçe Tasarımı Kursu
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev hanımlarına yönelik düzenlediği kurslar tüm hızıyla devam ediyor.

KahramanmaraşBüyükşehir Belediyesi’nin ev hanımlarına yönelik düzenlediği kurslar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Deligönüller Aile Danışma Merkezi’nde hanımlara yönelik Keçe Tasarım Kursu devam ediyor.

Aile Danışma Merkezlerinin hanımlara yönelik hizmet vermeye devam ettiğine dikkat çeken Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran; “Hanımlar burayı gönül rahatlığı ile kullanabiliyorlar. Burada görevli sosyolog ve psikolog arkadaşlarımız sayesinde ailede yaşanan sorunlarını sıkıntıları çözüyorlar.

Burada Duraklı Mahallesi ve Sakarya Mahallesi’nde mikro kredi kullanan hanımlarımız da toplantılarını yapıyorlar.

Biz her zaman burada şunu söylüyoruz. İkram Bizden Katılım Sizden. Buraya gelen hanımlarımıza arkadaşlarımız güleryüzlü hizmetlerini ve ikramlarını eksik etmiyorlar. En çok hanımlarımızı çeken de bu zaten. Hanımlarımız gerekli ilgi ve alakayı burada görünce olabildiğince aktif bir şekilde buradaki hizmetlerden faydalanıyorlar.

Aynı zamanda bizim elişi göz nuru günümüz var. Mahalle sakinleri evlerinde yapacakları, oya, dantel, örgü gibi el işlerini alıp burada hem gün yapıyorlar hem de üretim yapıyorlar. Çaylarını için sohbet ediyorlar. Burası kadınlarımıza özel, güzel ve güvenilir bir şekilde Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Deligönüller Aile Danışma Merkezinde görev yapan Sosyolog ve Aile DanışmanıZeliha Armut ise yaptığı açıklamada: “Aile Danışma Merkezimizde, aile eğitimlerinde hem ebeveynlerin hem de çocukların aile içi iletişim başta olmak üzere her türlü eğitim, moral motivasyon, danışmanlık, el becerilerini geliştirme ve daha birçok alanlarda ailelerimizle ilgileniyoruz. Sağlam ve sağlıklı bir toplumun aileden oluşacağı bilinci ile ailelerimize ayrı bir özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Deligönüller Aile Danışma Merkezi Kurs Koordinatörü Fatma Avcı ise yaptığı açıklamada: “Hanımlara yönelik Keçe Tasarım Kursumuz Kasım ayında başladı ve Haziran ayına kadar devam edecek. Haziran ayında hanımlarımızın keçeden yaptığı çanta, cüzdan, kapı süsü, peçetelik gibi el emeği göz nuru ürünleri sergileyeceğiz ve kursun sonunda 25 kursiyerimize sertifikalarını da takdim edeceğiz” dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar