19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3356
EURO35.1828
ALTIN2240.4

Başkan Erkoç; “Gençler geleceğimizdir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erkoç; “Gençler geleceğimizdir”
Abone ol

KahramanmaraşBüyükşehirBelediye BaşkanıFatih Mehmet Erkoç, geleceğimizin teminatı olan gençler için, gençlere yönelik faaliyetlere devam ettiklerini söyledi.

Gençlerle El Ele projesi kapsamında Yedikuyular Kayak Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Başkan Erkoç, burada gençlerle bir süre sohbet etti.

Gençlere Yedikuyular Kayak Merkezini tanıtan Başkan Erkoç: “Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Daha güçlü Türkiye için, 2053 ve 2071 için gençlerimizi daha donanımlı hale getirmemiz gerekiyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerle el ele projelerimizle ilgili gençlerimize programlar düzenliyoruz. Meslek edindirme kursları, yaz spor okulları, spor kursları, hobi kursları başta olmak üzere çeşitli kurslar düzenliyoruz. Bugün de gençlerimizle beraber Yedikuyular Kayak Merkezi’ndeyiz. Amacımız kayak öğrenmeyen genç bırakmamak. Kayak gerçekten çok önemli bir spor dalı. Cesareti ve özgüveni de artıran bir spor dalı. İnşallah Kahramanmaraş’ımızın gençleri burada kayak öğrenecekler ve belki de buradan dünya şampiyonları çıkacak. Biliyorsunuz bizim güreş başta olmak voleybol, basketbol gibi birçok alanda yoğun faaliyetlerimiz var. Burasının hizmete girmesiyle beraber ekstreme kış sporları ile ilgili çok önemli çalışmalar olacak.



Burada 125 bin dönüm bir alanı Gençlik ve Spor Bakanlığımız için tespit ettik ve bu alanda Gençlik Kamp Merkezi yapılacak. Bu kamp merkezinin de yapılması ile burası Türkiye’de önemli kayak tesislerinden birisi haline gelecek.

Okulların yarı yıl tatiline girmesi dolayısıyla gençlerimize iyi tatiller diliyoruz. Bu ara tatilde de gençlerimizi aileleri ile birlikte kayak merkezimize bekliyoruz.

Burada kayak hocalarımız var. Gençlerimize ve vatandaşlarımıza kayak öğretiyorlar. Hemen tesislerimizin yanındaki pistlerde vatandaşlarımıza kayak öğretiyorlar” diye konuştu.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bulunmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten gençler, yoğun kar yağışına rağmen kızakla kaymanın keyfini çıkardılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar