25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5986
EURO35.0574
ALTIN2429.0

Vali Coşkun, köylülerin sorunlarını dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun, köylülerin sorunlarını dinledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kadirli ilçesine bağlı Çukurköprü, Aşağıçiyanlı, Tozlu, Kesikkeli ve Yalnızdut Köylerini ziyaret ederek, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kadirli ilçesine bağlı Çukurköprü, Aşağıçiyanlı, Tozlu, Kesikkeli ve Yalnızdut Köylerini ziyaret ederek, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Coşkun’un ziyaretlerinde Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı.

Köy Muhtarlarından bilgi alan Vali Ömer Faruk Coşkun, daha sonra köy sakini vatandaşlar ve çevre köylerin muhtarları ile bir araya geldi.

Vatandaşları tek tek dinleyen Vali Coşkun, sorun ve talepleri yerinde incelemek ve çözüm üretebilmek maksadıyla, ilçeleri ve köyleri mümkün olduğunca sık olarak ziyaret etme gayretinde olduklarını ifade ederek, "İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve onların yaşam standartlarını mümkün olan en iyi duruma getirmek için hep birlikte çaba gösteriyoruz.

Bugün, köylerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızla hasbıhal ettik, onların sorunlarını ve taleplerini dinledik.

Önümüzdeki yıl yatırım programımızı geniş tuttuk, bütçe imkânlarımızı da zorlayarak, mümkün mertebe köylerimizdeki ihtiyaçları gidermeye çalışacağız." diye konuştu.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise sorunların çözümü için hep birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "2018 yılında, merkezi hükümet nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak, Sayın Valimizle birlikte, kaynaklarımızı artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız." dedi.

Çukurköprü Köyü ziyareti sırasında Köyün İlkokulu ve Ortaokulunu'da ziyaret eden Vali Coşkun, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere dersleri ve gelecek planları ile ilgili sorular soran Vali Coşkun, tüm öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Vali Coşkun, Köylere yaptığı ziyaretler sırasında devam eden yol çalışmalarında da inceleme ve denetlemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’tan bilgi aldı.

Çukurköprü, Aşağıçiyanlı, Tozlu, Kesikkeli ve Yalnızdut Köylerinde yaşayan vatandaşlar, Vali Coşkun’a köylerini ziyaret ettiği ve kendilerini dinlediği için teşekkür ettiler.

Son olarak Kadirli Aslantaş Sulama Birliği’ni de ziyaret ederek bilgi alan Vali Coşkun, köylere yaptığı ziyaretlerin ardından Kadirli’den ayrıldı.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar