23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5387
EURO34.9085
ALTIN2434.5

Kaymakamdan, Şehit aileleri ve Gazilere iftar yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakamdan, Şehit aileleri ve Gazilere iftar yemeği
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği verdi.
Osmaniye’nin Kadirli ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

Kadirli Öğretmenevi’ndeki iftar yemeğine; Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik, İlçe Emniyet Müdürü M.Serkan Serdaroğlu, İlçe Müftüsü Orhan Öncü, İl Genel meclisi üyeleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk;  “İstiklal marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un bundan 70 yıl önce Kimi Hindu kimi yamyam kimi bilmem ne bela diye tabir ettiği işgalci zihniyet ne yazık ki bu gün falanca terör örgütü filanca terör örgütü adı altında ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışıyor. Ama biz inanıyoruz ki bundan 100 yıl önce Çanakkale’ de Sakarya da Dumlupınar da bu zihniyeti hakkettiği dersi veren necip milletimiz bu günde Allahın izniyle yine aynı zihniyeti hakkettiği dersi verecektir.

Şehitlerimizin bu ülkenin bütünlüğü için ortaya koyduğu fedakarlığı kelimelerle ifade etmek mümkün değildir Onları bu millet bu devlet asla unutmayacaktır. Şehitlerimizi hep yüreğimizde kalplerimizde hissedeceğiz. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.
Programda Türkiye Harp Malülü Gazi, şehit aileleri dul ve yetimleri Derneği Kadirli şube başkanı Tayfun Çiftçi Kaymakam Pamuk’a teşekkür ederek Çiçek verdi.

Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık divanı üyesi Mücahit Durmuşoğlu’da iftar programında yaptığı konuşmasında; “şehitlerimiz yeniden dirilişe vesile olacak, birliğimiz güçlenecektir. Devletimizin her zaman şehit yakınlarımız ve gazilerimizin yanında olduğunu bilmenizi isterim. Devlet büyüklerimizin her türlü yardıma hazır olduklarını ve tek amaçlarının şehitlerimizin emanetini özenle taşımak olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Yalnız değilsiniz, yalnız olmayacaksınız, Bu iftar vesilesiyle bizleri bir araya getiren sayın kaymakamımıza teşekkür ediyor Ramazan-ı Şerifin Osmaniye’mize, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İftar programında masaları gezen Kaymakam Pamuk, şehit yakınları ve gazilerle tek tek ilgilendi.

Program Alacami İmam Hatibi Metin Topaloğlu’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İlçe Müftüsü Orhan Öncü’nün duasıyla sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar