20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Kadirli’de Yaz spor okulları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli’de Yaz spor okulları
Abone ol
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6'ncısı başlayan yaz spor okulunu ziyaret ederek, sporcularla bir araya geldi.
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6'ncısı başlayan yaz spor okulunu ziyaret ederek, sporcularla bir araya geldi.

Öğrenciler ve aileleriyle sohbet eden Başkan Tarhan, yaz spor okullarıyla amaçlarının, gençlere sporu sevdirmek, sporun faydalarını anlatmak ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu söyledi.

Yaklaşık iki ay sürecek yaz spor okullarında gençlere eğitimler verileceğini ifade eden Başkan Tarhan, spor yapan gençlerin sadece spor yapmada değil, hayatın diğer alanlarında da başarılı olacaklarını ve sağlık bir yaşam süreceklerini ifade ederek, "Öğrencilerin yaz tatilini spor yaparak değerlendirmesi ve geleceğin sporcularının yetiştirilmesi amacıyla 6'ncısını düzenlediğimiz ücretsiz yaz spor okuluna bu yıl ilgi yoğun oldu.

Yaz spor okuluna 7-14 yaş arası basketbol, futbol ve voleybol branşlarında 200 öğrenci kayıt yaptırdı.

Kadirli belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan sportif faaliyetlere de büyük önem veriyoruz.

Kursumuza katılan tüm öğrencilere belediyemiz tarafından tişört, şort, şapka ve çorap gibi spor malzemesi ücretsiz olarak hediye edildi.

Allah izin verirse geleceğimiz olan gençlerimize hep birlikte sahip çıkarak olumsuzluklardan uzak tutacağız.

Kadirli Belediyesi olarak çocuklara yapılan her türlü yatırımın değerini ve gerekliliğini biliyoruz. Spora ve sporculara bundan önce olduğu gibi desteğimiz artarak devam edecek" dedi.

Yaz Spor Okulu Antrenörleri ise 7-14 yaş arasındaki öğrencilerin yaş gruplarına ayrılarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, eğitimlerin haftada 5gün olarak devam ettiğini belirttiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar