19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6557
EURO34.8645
ALTIN2502.4

Kadirli’de Seçim Güvenliği toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli’de Seçim Güvenliği toplantısı
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, Kaymakam Tamer Orhan Başkanlığında ilçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, KaymakamTamer Orhan Başkanlığında ilçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Kadirli Kaymakamlığı makamında yapılan  toplantıda, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri, seçim süreci, oy verme günü ve oyların sayımı ile güvenliği konularında alınacak tedbirler kapsamında neler yapılacağına yönelik istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, ilçemizde seçime girecek tüm siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri katıldı.

Kaymakam Tamer Orhan toplantıda yaptığı konuşmada,  ‘24 Haziran tarihinde yapılacak seçim ile ilgili sürecin ilçemizde huzur ve güven içerisinde tamamlanacağına inandığını’ belirterek;  “Bugün buradaki amacımız 24 Haziran’da yapılacak olan seçimleri güvenli bir şekilde tamamlamaktır.

Hep birlikte, en küçük bir aksaklığa ve can sıkıcı bir olaya meydan vermeden süreci tamamlamayı hedefliyoruz. Seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak mülki idare amirleri ile polis ve jandarma teşkilatına düşen önemli görevler var bununla ilgili çalışmaları hassasiyetle yürütüyoruz.”dedi.

Toplantıda, seçim süreci boyunca tüm kurumların seçime halel getirmeyecek şekilde gereken tedbirleri almaları, eksiklikler var ise ilgili makamlara bildirmeleri,  vatandaşa gerekli bilgilendirmenin yapılması, kamu kurumlarındaki memurların bu konuda bilinçlendirilmeleri ifade edildi.

Seçim süreciyle ilgili mevzuat, seçim sürecinde yetkili birimler ve seçim propagandalarında uyulması gereken yasal sorumluluklara ilişkin konuların gündeme geldiği toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar