29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Kadirli’de Muhtarlar ve STK’larla buluştular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli’de Muhtarlar ve STK’larla buluştular
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Kadirli’de köy, mahalle muhtarları  ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, Kadirli’de köy, mahallemuhtarları  ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. 

Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli KaymakamıTamer Orhan, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan da katıldı.
 
Vali Ömer Faruk Coşkun, kamu hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için istişarede bulunmak amacıyla köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Muhtarlarımız ile bir araya gelerek taleplerini, ihtiyaçlarını, sorunlarını ve önerilerini dinlemek istedik. İletilen konuları hep birlikte istişare ederek, birlikte çözüm bulmayı amaçlıyoruz” dedi.

Toplantının devamında köy ve mahalle muhtarları sorun ve taleplerini dile getirdiler.

Tüm muhtarlarımızı tek tek dinleyerek, sorularına cevap veren Vali Ömer Faruk Coşkun, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, iletilen tüm talep ve sorunların değerlendirmeye alındığını ve imkânlar ölçüsünde, öncelikli olarak acil olanlar olmak üzere, çözümü yönünde gayret gösterileceğini kaydetti.

Tüm sorunları en kısa sürede çözmeyi arzu ettiklerini ifade eden Vali Coşkun, “Malumunuz olduğu üzere son yıllarda kamu hizmetlerinin getirilmesi noktasında güzel bir ivme var, bu ivmeyi daha da hızlandırarak sizlere daha çok hizmet getirmek için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Sizlerin de desteği ile dayanışma, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Önemli olan birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz” diye konuştu. Vali Coşkun, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise konuşmasının başında Vali Ömer Faruk Coşkun’a teşekkür ederek, “Göreve başladığı günden itibaren, il genelinde, vatandaşlarımızla devlet arasında nasıl köprü görevi görülür, vatandaşla nasıl işbirliği yapılır, bunu her alanda hissettirdiği için Sayın Valimize teşekkür etmek istiyorum” dedi. Durmuşoğlu, sözlerinin devamında, Kadirli ilçesine yapılan ve yapımı devam etmekte olan hizmetler hakkında detaylı bilgi verdi.

Toplantının ardından Kadirli Belediyesini de ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar