29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

Kadirli Kaymakamlığı başvuru bekliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli Kaymakamlığı başvuru bekliyor!
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli ilçe Kaymakamlığı resmi internet sitesinde vatandaşlara duyuru yayımlayarak, yağıştan zarar görenlerin başvurularını istedi.

Osmaniye’nin Kadirliilçe Kaymakamlığı resmi internet sitesinde vatandaşlara duyuru yayımlayarak, yağıştan zarar görenlerin başvurularını istedi.

Kadirli Kaymakamlığı; “Vatandaşların dikkatine” başlıklı duyuru yayımladı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada; 
“21.07.2018 Cumartesi günü İlçemiz genelinde meydana gelen aşırı yağış ve fırtına nedeniyle evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşlarımızın, bu durumu belgeleyen fotoğraflarla beraber hazırlayacakları ayrıntılı dilekçelerini Kaymakamlığımıza göndermeleri halinde tespit çalışmaları yapılarak gerekli önlemler alınacaktır.”denildi.

ZARAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
 Kadirli ilçesindeki yaşanan aşırı sağanak yağış ve şiddetli rüzgardan etkilenen tarım arazileri üzerindeki hasar tespit çalışmaları da devam ediyor.

Osmaniye Tarım ve Ormancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, Kadirli ilçe Müdürü Fahit Rüştü Özeser, Kadirli Ziraat Odası Başkanı Hanifi İspir hasar tespit çalışmaları sırasında tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.
 
Çiftçilerle yapılan görüşmeler sonunda bir açıklama yapan Kadirli ilçe Ziraat Odası Başkanı Hanifi İspir, “Kadirli ilçemizde meydana gelen aşırı rüzgar ve sağanak yağış nedeniyle  tarım arazilerimizde zarar meydana gelmiştir.

İlçemizin 10-15 köyünde etkili olan sağanak yağış ve beraberindeki şiddet rüzgar çiftçilerimizin ürünlerine zarar vermiştir. . Yaklaşık 10 bin dönümlük tarım arazisinde hasar olduğunu tahmin ediyoruz.

Yetkililer olarak incelemelerde bulunuyoruz. Ekiplerimiz hasar tespit çalışmasına başladı. Zor durumda olan çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."diye konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar