17 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5218
EURO34.5962
ALTIN2493.8

"Türk Milletini Asla Yıldıramayacaklar!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Türk Milletini Asla Yıldıramayacaklar!"
Abone ol
İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, 24 Televizyonu’nda yayınlanan “Editörden” programının canlı yayın konuğu oldu.
İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, 24 Televizyonu’nda yayınlanan “Editörden” programının canlı yayın konuğu oldu.

Dr. Aydın, “Ne terör örgütleri, ne de onları maşa olarak kullananlar Türk milletini asla yıldıramayacaklar. Halkımız her şeyin farkında” dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, haber kanalı 24’te Kahraman Poyrazoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Editörden” programına canlı bağlantıyla konuk oldu.

Canlı yayında gazeteci Adem Hançer’nin sorularını yanıtlayan Dr. Aydın, “Türk milleti teröre boyun eğmeyecek” dedi.

“TERÖR TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR”

Sözlerine 10 Aralık’ta Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanlara rahmet, yaralılara acil şifalar, şehit yakınlarına da başsağlığı ve sabır dileğiyle başlayan Dr. Mustafa Aydın, “Terörü destekleyen çevreler, Mehmet Akif’in deyimiyle ‘tek dişi kalmış canavar’dan başka bir şey değil. Yine Akif’in dediği gibi, yedi düvel bir araya geldi, tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi, son güçleriyle üzerimize saldırıyorlar. Ancak yine başarılı olamayacaklar. Bu yüce milleti terörle asla yıldıramazlar. Halkımız her şeyin farkında. Ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor. Ne Çanakkale’de başarabildiler, ne 15 Temmuz’da başarabildiler, ne de şimdi başarabilirler” diye konuştu.

“BİZE RAHAT VERMEZLER, HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

Son zamanlarda yaşanan terör saldırılarının terörden medet umanların ve onların maşalarının son çırpınışları olduğunu ifade eden Dr. Aydın, “İçişleri Bakanımız çok güzel bir söz kullandı; ‘Devletin kılıcı uzundur’ dedi. İşte onlar da bunun farkına vardılar. Devletin kılıcının en ücra noktalara kadar uzandığını gördüler. Bu nedenle de, bitik halde olmalarına rağmen, son çırpınışlarını sergileyerek tüm dünya kamuoyuna ‘Biz hala bir şeyler yapabiliyoruz’ mesajı vermeye çalışıyorlar. Yani Ebu Cehil, Ebu Cehil’liğini yapıyor. Ancak Ebu Bekir de Ebu Bekir’liğini yapmalı. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Beşiktaş’taki alçak terör saldırısıyla ilgili olarak açıklanan bildiriye terör örgütünün Meclisteki temsilcilerinin katılmaması bu meyanda son derece düşündürücü ve manidardır. Böyle alçakça ve haince bir saldırıyı birlik ve beraberlik içinde göğüsleyip kınamamız gerekirken bu grubun buna katılmamış olması esef vericidir” ifadelerini kullandı. “Dünyanın kuruluşundan bu yana hak yolda yürüyenlere hiçbir zaman rahat verilmemiştir, hiçbir zaman da verilmeyecektir” diyen Dr. Aydın, “Bizim de bu gibi saldırılara hazırlıklı olmamız gerekir” dedi.

TÜM ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ TL CİNSİNDEN!

“Terörün birçok çeşidi var. Bunlardan en tehlikelisi de ekonomik terör. Çünkü bütün bir milleti etkiliyor ve tüm ülkeyi iflas noktasına getirebiliyor. Bunun örneklerini gördük” diyen Dr. Aydın, “Terörü maşa olarak kullanan alçak eller bunu da deniyor. Çeşitli spekülasyonlarla Türkiye ekonomisine zarar vermeye çalışıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda çok önemli bir çağrıda bulunarak vatandaşın elindeki doları TL’ye çevirmesini istedi. Biz de İstanbul Aydın Üniversitesi olarak bu çağrıya uyarak bankalardaki bütün mevduatımızı TL’ye çevirdik. Ayrıca tüm öğrenci ödemelerini TL’ye dönüştürdük. Ben buradan bütün özel üniversitelere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gün ülkemizin bekası için fedakarlık yapma günüdür. Tüm özel üniversiteleri mevduatlarını ve öğrenci ödemelerini TL’ye çevirmelerini öneriyorum” diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar