20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Sistem 9, teknokentleri de Kurumsal TV ile tanıştırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sistem 9, teknokentleri de Kurumsal TV ile tanıştırıyor
Abone ol
Türkiye ile birlikte 15 ülkede kurup yönettiği 26 bini aşkın ’’Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları’’ 8 (Digital Signage ) hizmetini “Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” ilkesiyle sunan Sistem 9, teknokentleri de Kurumsal TV’lerle tanıştırıyor.
Türkiye ile birlikte 15 ülkede kurup yönettiği 26 bini aşkın ’’Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları’’ 8 (Digital Signage ) hizmetini “Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” ilkesiyle sunan Sistem 9, teknokentleri de Kurumsal TV’lerle tanıştırıyor. İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İstanbul Teknokent binasına kurulan “Entertech TV” yayınlarına başladı.

“Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları”nın ( Digital Signage ) , her alan ve sektörde kullanılabilen yeni nesil bir yayın, reklam, duyuru ve bilgilendirme mecrası olduğunu hatırlatan Sistem 9 Pazarlama Müdürü Harun. R. Akol, Akın, kurum ve kuruluşlara kurup yönettikleri ekranların geleneksel televizyonların çok ötesinde olduğunu belirtiyor.

Akol konuyla ilgili olarak şu bilgileri veriyor: “Kurumlar hedef kitlelerine tanıtım ve bilgilerini, fotoğraf, dijital afişler, videolar ve etkileyici sloganlarla LED veya LCD ekranlar üzerinden merkezi sisteme bağlı olarak yapar hale geliyor. Üstelik bu bilgiler anlık güncellenebiliyor. Kurumlara verdiğimiz Kurumsal TV sistemi, her lokasyona ayrı içerikte yayın yapma özelliğinden dolayı klasik TV’lerden farklı bir yapıya sahip. Örneğin kurum; istediği mekânda veya aynı alanın farklı katlarında bulunan ekranlara dilediği içerikleri sunabiliyor, kişiselleştirilebilme özelliğinden dolayı da geleneksel TV’lere oranla farklı birçok seçeneklere sahipler.”

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İstanbul Teknokent binasına “Entertech TV” adıyla kurdukları sistemin yayınlarına başladığını vurgulayan Akol “Proje kapsamında; danışma alanı, asansör katları ve yemekhane gibi tüm personel ile hizmet verilen firmaların çalışanlarının bulunduğu alanlara konumlandırılan ekranlarla bilgilendirici yayınlar yapılıyor. Ayrıca ürün veya hizmetlerini daha çekici hale getirip, doğru zaman ve mekânda sunulabiliyor.’’ diye ekledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar