25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5793
EURO35.035
ALTIN2429.9

S Sport, Turkcell TV+ izleyicisiyle buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
S Sport, Turkcell TV+ izleyicisiyle buluşuyor
Abone ol
Premier Lig, NBA, Formula 1 gibi önemli spor organizasyonlarının resmi haklarının sahibi S Sport, Turkcell ve Saran iş birliğiyle yarın Turkcell TV+'ta yayın hayatına başlayacak.
S Sport, Turkcell ve Saran işbirliği ile yarın Turkcell TV+'ta yayın hayatına başlayacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Premier Lig, NBA, Formula 1 gibi önemli spor organizasyonlarının resmi haklarının sahibi S Sport, Turkcell TV+'ta yarın izleyicisiyle buluşacak.

Yeni nesil TV Turkcell TV+'ın HD kanalları arasında yerini alan S Sport'ta Formula 1'den NBA'ya, Çin Futbol Ligi'nden İngiltere Premier Ligi'ne kadar kadar dünyanın en çok takip edilen spor karşılaşmaları ve organizasyonları naklen yayınlanacak.

Turkcell'in televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve tabletten izlenebilen kişisel televizyon platformu Turkcell TV+'ta kaydet, geri al-izle gibi seçeneklerle dünyaca ünlü spor organizasyonları tekrar tekrar izlenebilecek.

"Spor sevgisinin ve kültürünün gelişimine hizmet edecek"

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, dünyanın en önemli spor organizasyonlarını bünyesinde toplayan S Sport'un yarın yayın hayatına başlayacağını belirterek, kanalın Türkiye'deki spor sevgisinin ve kültürünün gelişimine doğrudan ve en etkili şekilde hizmet edeceğine inandıklarını kaydetti.

Saran, "Bu hedefimize dijital yayın platformlarının yanı sıra, Turkcell gibi ülkemizin küresel nitelikteki en önemli markası ile beraber yürümekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Turkcell TV+ ekranlarında buluşmak dileğiyle." ifadelerini kullandı.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell ile sporun çok uzun zamandır birlikte anıldığını ve bundan mutluluk duyduklarını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Turkcell TV+ ile özellikle spor yayıncılığı konusunda zengin içerikleri, güçlü fiber ve 4.5G teknolojilerimizle destekleyerek, müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmak istiyoruz. Türkiye'de spor yayıncılığının en güçlü markalarından olan Saran Holding ile yaptığımız anlaşmalarla spor içeriğimizi daha da zenginleştirdik. Son 1 yılda müşterilerimiz spor müsabakalarını mobil cihazlarından izlemeyi alışkanlık haline getirdi. Geçtiğimiz yıl Turkcell TV+ kullanıcılarının 7 dakika olan mobil TV izleme ortalamaları, geldiğimiz noktada 45 dakikaya kadar çıktı. En heyecanlı futbol maçlarının yanı sıra, sporseverler sporun her dalını bundan sonra Turkcell TV+'ta yüksek görüntü kalitesiyle S Sport kanalından izleyebilecek."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar