20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Operators Club’da Heyecan İstanbul’a Taşınıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Operators Club’da Heyecan İstanbul’a Taşınıyor
Abone ol
Dünyanın en iyi operatörlerini belirleyen Operators Club’da sona yaklaşıldı.
Dünyanın en iyi operatörlerini belirleyen Operators Club’da sona yaklaşıldı.

Türkiye’de ikinci kez gerçekleştirilen organizasyonun Ankara ve İzmir ayakları büyük ilgi gördü. Şimdi ise gözler 27 ve 31 Ağustos’ta İstanbul’da düzenlenecek yarışlara çevrildi.

Dünyada Avrupa, Ortadoğu ve Afrika başta olmak üzere 14 ülkede 12 binden fazla üyesi bulunan Operators Club (Operatörler Kulübü), bu yıl ikinci kez Türkiye’deki operatörlerle buluşuyor. Her sene çeşitli ülkelerde düzenlenen ve yalnızca profesyonel operatörlerin katıldığı yarışmalar, Türkiye’de ASCENDUM Makina distribütörlüğünde satışa sunulan Volvo marka Kompakt Makinalar ile 13 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 13 Ağustos’ta Ankara’da ve 20 Ağustos’ta İzmir’de düzenlenen yarışmalara operatörlerin ilgisi ve katılımı yoğun oldu.



Organizasyonun yeni etapları ise 27 Ağustos’ta İstanbul-Anadolu yakasında ve 31 Ağustos’ta da İstanbul-Avrupa yakasında gerçekleştirilecek. 3 farklı şehirde toplam 4 noktada yapılacak olan yarışmalarda Türkiye genelinde ilk 5’e giren yarışmacılar, 4 Eylül’de İstanbul’da organize edilecek olan Türkiye Finali’ne katılma hakkı kazanacak. Türkiye Finali’nde ise en iyi zamanı yapan 2 finalist Fransa’da düzenlenecek olan Büyük Final’de diğer 14 ülkenin kazananlarıyla yarışarak, Türkiye’yi yurt dışında temsil etme hakkına sahip olacaklar.

İstanbul yarışmacılarını bekliyor

Operatörlerin becerilerini gösterebilme, ustalıklarını sergileme ve ülkelerinde tanınmış birer operatör olmalarına imkân sağlayan Operators Club, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakalarında düzenlenecek yarışlara yeni yarışmacılarını bekliyor. Operators Club’ın Türkiye ayağı hakkında bilgi veren ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Serhan Özkan, geçen yıl Türkiye’nin Operators Club’a Avrupa ülkeleri dışında davet edilen ilk ülke olduğuna dikkat çekerek bunda özellikle son 5 yılda gerçekleştirdikleri dijital pazarlama ve saha etkinliklerinin büyük etkisi olduğunu söylüyor. Benim Volvom, Volvo Yolda, Sahadakiler, Volvo ile Usta Operatörler Buluşuyor ve Küçük Makinalar Büyük İşler gibi çok ses getiren etkinliğe imza attıklarını belirten Özkan, tüm bu etkinlikler sonrasında, Operators Club’ı Türkiye’de gerçekleştiriyor olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydediyor ve yarışmanın bugüne kadar gördüğü yoğun ilgiden çok memnun olduklarını vurguluyor.

Mücadele en iyi derece içindi

Operatörlerin büyük ilgi gösterdiği yarışmalarda şu ana dek Ankara ve İzmir etapları tamamlandı. Volvo Kompakt Ekskavatörlerle gerçekleştirilen Operators Club’ın beceri, hız, dikkat odaklı yarışmaları sayesinde heyecanlı olduğu kadar keyifli bir gün de geçiren operatörler, en iyi dereceyi yapmak için kıyasıya mücadele etti. Buna göre yarışmanın Ankara ayağında en iyi sonucu 01:03:50 ile Mustafa Yalvaç yaparken; onu 01:04:44 ile Ahmet Karaca, 01:08:85 ile Mehmet Bolat, 01:08:97 ile Yakup Erdoğan ve 01:10:53 ile Agah Uzun takip etti. İzmir de ise 01:14:22 ile Hüseyin Kuzu birinci olurken; 01:22:54 ile Ahmet Karakaya ikinci, 01:25:72 ile Yunus Mete üçüncü, 01:42:66 ile Enes Arduçlu dördüncü ve 01:53:37 ile de Ünal Pınarcı beşinci oldu.

Büyük Final Fransa’da

Operators Club’ın birbirinden ilginç yarışmaları sayesinde eğlenceli bir gün geçiren operatörlerin en iyileri, İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Finali’nde yarışma hakkını elde edecek. Finalde en iyi dereceye sahip olan 2 finalist ise Fransa’da düzenlenecek olan Büyük Final’de diğer 14 ülkenin kazananlarıyla yarışacak. Finalistler dünyanın en iyi operatörü olmak için yarışırken, yurt dışında ülkelerini temsil etme fırsatını da yakalayacak.

Türkiye’de bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Operators Club, dünyanın en iyi operatörünü seçiyor. Yarışmanın Türkiye etabındaki kalan ayaklara www.operatorsclubtr.com adresinden başvuru yapılabiliyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar