24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.574
EURO34.8938
ALTIN2437.0

“Kaybolan çiçekler” 89 programda 53 kayıp buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kaybolan çiçekler” 89 programda 53 kayıp buldu
Abone ol
Kaybolan Çiçekler programı ekibi 49 gündür kayıp olan Zeynep’i de bularak ailesine kavuşturdu.

Kaybolan Çiçekler programı ekibi 49 gündür kayıp olan Zeynep’i de bularak ailesine kavuşturdu.

Kaybolan Çiçekler ekibi 6 nisan 2017 tarihinden beri kayıp olan Zeynep’i bulabilmek için gelen her ihbarı değerlendirdi ve tam 49 gün sonra Zeynep’i ailesine kavuşturdu. Böylece 89programda 53 kayıp bularak kısa sürede büyük bir başarı elde etti.

“EVE DÖNMEK İSTİYORUM AMA BABAMDAN KORKUYORUM’’

Telefon numarası açık olan ancak arayanlara cevap vermeyen Zeynep, 10 gün sonra komşusunun ağabeyini arayıp, “Benim durumum iyi. Ailem merak etmesin. Eve dönmek istiyorum ancak babamdan korkuyorum” dedi.
Dönmesi konusunda ısrarlar artınca Zeynep, telefonu kapattı. Kalp hastası olan anne Semra Orhan, kızının telefonda iyiyim demesine rağmen sesinin kötü geldiğini söyledi. Anne Semra, kızının fotoğrafını dağıtıp
İstanbul genelinde arama başlattı. Gelen telefonlardaki ihbarlar da Zeynep’i Bağcılar, Esenler ve Güngören’de görenlerin olduğunu söyledi. Anne Semra, “Kızımı en son Bağcılar’da yanında iki kadınla görmüşler. Kadınların görüntüsü pek hoş değilmiş. Hayat kadınlarına benziyormuş. Kızıma ‘Zeynep’ dediklerinde cevap vermemiş” dedi.

HEPSİ MADDE BAĞIMLISI

6 yıl önce Esenyurt’a taşındıklarını söyleyen Semra Orhan, '' Geldiğimiz günden beri huzurumuz kalmadı. Kızım buraya geldikten sonra çok değişti. Arkadaş ortamı çok kötü. Hepsi madde bağımlısı, kızım bilgisayardan kafasını kaldırmaz. Bize internet ortamında bir hesabı olduğunu söyledi ancak Instagram ve Facebook'ta bizden sakladığı çok sayıda hesabı varmış. İnternette Açelyasu rumuzunu kullanıyormuş. Yaşından büyük gösterdiği için internette konuştuğu kişilere 17 yaşında olduğunu söylüyor. Kendinden büyük kişilerle konuşuyordu. Bir gün bana ‘Aşık olursam’ dedi. Bunu duyunca çok sinirlendim ve tepki gösterdim. ‘Önemli olan eğitim sonra sevgili’ dedim. 7’nci sınıfta okulu bıraktı. Zorla gönderdik bitirdi ancak 8’nci sınıfta ise 1 ay sonra okulu tamamen bıraktı. Artık okumuyor.” dedi.

ZEHİR TACİRLERİNİN ELİNDE

Gelen ihbarlar 14 yaşındaki Zeynep’in madde bağımlıları elinde mi sorularını akıllara getirdi.

Bunun üzerine her saniye Zeynep’in görüldüğü yerleri kontrol altında tutan ekipler şok edici görüntülerle karşı karşıya kaldı. Zeynep’in zehir tacirlerinin elinde zorla tutulduğu bilgisine ulaşan Kaybolan Çiçekler ekibi canlarını hiçe sayarak Esenyurt ve civarı bölgelerde madde satıcılarının peşine düştü.

Yapılan arama çalışmaları zehir tacirlerinin her yerde cirit attığını ve küçük kızları kolay bir şekilde ağına düşürdüğünü gösteriyordu.

ZEYNEP OLDUĞUNU İNKAR ETTİ

Esenyurt’ta ki tüm parklar ve metruk binalar didik didik arandıktan sonra gelen bir ihbar üzerine öğle saatlerinde Zeynep ve iki arkadaşını Fındıkzade de alışveriş yapacağı istihbaratı alındı. Buluşma noktasında aldığı istihbaratı değerlendiren ekipler Zeynep’in arkadaşlarıyla birlikte geleceği nokta da konuşlandılar. Ve beklenen an geldi Zeynep arkadaşlarıyla birlikte göründü. Zeynep yanındakiler arabaya binerken ekiplerimiz harekete geçti. Kimlik gösteremeyen ve adının Ebru olduğunu iddia eden Zeynep kaçmaya başladı. Çünkü onu zorla elinde tutan zehir tacirleri kendisini yakalaması halinde neler yapabileceğini tahmin edebiliyordu. Zeynep olay yerine gelen polis ekiplerinin elinden bir anda tekrar kaçmaya başladı ancak başarılı olamadı polis aracına bindirilen Zeynep polislere de saldırdı bir polisi ve muhabiri darp etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar