19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

Kanada Milli Günü resepsiyonuna Kanada Okulları da katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kanada Milli Günü resepsiyonuna Kanada Okulları da katıldı
Abone ol
Kanada İstanbul Başkonsolosluğu, geçtiğimiz günlerde Kanada’nın Milli Günü onuruna İstanbul'da bir davet verdi.

KanadaİstanbulBaşkonsolosluğu, geçtiğimiz günlerde Kanada’nın Milli Günü onuruna İstanbul'da bir davet verdi.

Davete, çeşitli ülkelerin konsolosları, belediye başkanları, iş adamları, eğitim kurumları yöneticileri ve önemli dernek yöneticileri katıldı.

Resepsiyona Kanada Okulları’nı temsilen Kanada Okulları Türkiye Direktörü Ayşen Karşit ve Kanada Okulları Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Yılmaz Argüden de katıldı.



Davette aynı zamanda Kanada ile Türkiye arasındaki diplomatik işbirliğinin 75. yılı da kutlandı.

Kanada’nın İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon himayesinde gerçekleştirilen Kanada’nın kuruluşunun 151. yılının ve Türkiye ile gerçekleştirilen diplomatik işbirliğinin de 75. Yılı olması nedeniyle duyulan memnuniyet dile getirildi. iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da ileriye taşınmasının hedeflendiğine vurgu yapıldı. Son yıllarda eğitim için Kanada’yı tercih eden Türk öğrencilerin sayısının da arttığına dikkat çekilen resepsiyonda eğitim kurumlarının yöneticileri de yer aldı.  Kanada Milli Günü vesilesiyle ve Kanada-Türkiye diplomatik ilişkilerinin 75. yıldönümü onuruna, Kanada Başkonsolosu Ulric Shannon'un 5 Temmuz'da Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlediği resepsiyona sponsorlar arasında yer alan Kanada Okulları da katıldı.

Kanada Okulları, anaokulundan liseye köklü bir eğitim modelinin yerleştirilmesi ve güçlü bir uluslararası eğitim kültürünün oluşturulması için 2015 yılında eğitim hayatına başladı. Kanada Okulları İstanbul’da Ulus, Levent, Moda, Bağdat Caddesi’nin ardından 2018-19 eğitim yılında Moda ve Florya’da da yeni kampüslerinde açılan liseler ile büyümeye devam ediyor. 

Kanada Eğitim Müfredatı ile Türkiye M.E.B. müfredatının harmanlandığı okulda öğrenciler anaokulundan itibaren İngilizce eğitiminin yanında ikinci yabancı dil olarak Fransızca öğreniyor. Öğrenciler, yurtdışında eğitime devam edebilmenin kapılarını açan, Kanada Eğitim Bakanlığı ve M.EB. onaylı tüm dünyada geçerli akredite diploma ile mezun oluyor.

Çok dilli ve çok kültürlü bir ortamda oyunla öğrenme ve çocuğun potansiyelini gerçekleştirme, organik beslenme, eğitimde sarmal yaklaşım, öğrenci merkezli eğitim, lisenin bir ya da daha fazla yılını yurtdışında okuma ve Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitime devam etme gibi avantajları sunan okul, öğrencilerini dünya vatandaşı olmaya ve küresel bir mezun ağına katılmaya hazırlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar