24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5549
EURO34.863
ALTIN2428.6

Herbalife Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Herbalife Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen Oldu
Abone ol
Dünyanın önde gelen beslenme şirketi Herbalife Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Kemal Ülgen oldu.
Dünyanın önde gelen beslenme şirketi Herbalife Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Kemal Ülgen oldu.

Ülgen, görevi Ozan Özsavaşcı’dan devraldı

Herbalife Türkiye Genel Müdürlüğü görevine, hızlı tüketim sektöründe uluslararası deneyime sahip ve son olarak satış pazarlama yönetiminde global ölçekte uzmanlaşmış bir şirkette Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Katar Ülke Müdürü olarak görev yapan Kemal Ülgen getirildi.

18 yıldır sürdürdüğü profesyonel çalışma hayatı boyunca, uluslararası şirketlerde uzun yıllar yöneticilik yapan Kemal Ülgen, Herbalife Türkiye Genel Müdürlüğü görevini halen şirketin Orta, Doğu Avrupa ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı olan Ozan Özsavaşcı’dan devraldı.

9 Kasım 2015 itibariyle yeni görevine başlayan Kemal Ülgen, 1997 yılından bu yana global ölçekte uzmanlaşmış birden fazla şirkette pek çok yönetim posizyonunda görev yaptı.

Kemal Ülgen Kimdir?

1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Çalışma hayatına 1997’de Procter&Gamble’da başlayan Ülgen, kariyerine Proje Müdürü,Ticari Pazarlama Müdürü, Bölge Satış Müdürü görevleri ile devam etti. 4 yıllık P&G tecrübesinin ardından 2001 yılında British American Tobacco’da Kanal Geliştirme Müdürü olarak göreve başladı. 2007 yılına kadar bu şirkette önemli pozisyonlarda başarılı işlere imza atan Ülgen, daha sonra kariyerine Imperial Tobacco’da devam etti. En son Imperial Tobacco’da Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Katar Ülke Müdürü olarak görev yapan Kemal Ülgen, Kasım 2015’te Herbalife Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başladı. İngilizce bilen Ülgen, evli ve 1 çocuk babasıdır. Kemal Ülgen’in hobileri arasında fitness, squash ve snowboard bulunuyor.




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar